ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο περιζήτητος Ιραόλα και οι επαφές για τους Μαρτίνεθ, Μπορδαλάς, Καγέχα

Ο Άντονι Ιραόλα
Ο Άντονι Ιραόλα RUBEN DE LA FUENTE PEREZ/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Η La Liga ολοκληρώθηκε και τα σενάρια για τις αλλαγές στους πάγκους των ισπανικών ομάδων είναι πολλά. Ο Αντόνιο Κορδόν βρίσκεται σε επαφές με συμπατριώτες του προπονητές και ενδιαφέρεται για τις "καραμπόλες" που μπορούν να προκύψουν.

Δεν πέρασε ούτε ένα εικοσιτετράωρο μετά το φινάλε του ισπανικού πρωταθλήματος και ήδη οι πληροφορίες και τα σενάρια για αλλαγές στους πάγκους της La Liga είναι πολλά, όπως αποτυπώνονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας.

Ο Ολυμπιακός είναι λογικό να έχει άμεσο ενδιαφέρον για τις "καραμπόλες" που μπορούν να προκύψουν, καθώς ο Αντόνιο Κορδόν βρίσκεται τις επαφές με συμπατριώτες του προπονητές τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ήδη, έχουν ανακοινώσει ότι αποχωρούν, ο Άντονι Ιραόλα από την Χετάφε και ο Ρούμπι από την Αλμερία. Μάλιστα, ο Ιραόλα που ενδιαφέρει την πειραϊκή ομάδα είναι περιζήτητος, καθώς εμφανίζεται σε δημοσιεύματα στην Ισπανία να απασχολεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο, την Λιντς και την Θέλτα.

Στην τεχνική ηγεσία της Μπιλμπάο βρίσκεται ο γνώριμός μας πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος έχει συμβόλαιο αλλά, σύμφωνα με ισπανικές ιστοσελίδες, φαίνεται πως υπάρχουν αμφιβολίες για την παραμονή του.

Στον πάγκο της Θέλτα, που σώθηκε την τελευταία αγωνιστική, κάθεται ο Κάρλος Καρβαλιάλ ο οποίος επίσης έχει συμβόλαιο, όμως, υπάρξουν δεύτερες σκέψεις στην ηγεσία της ομάδας του Βίγκο.

Τι ισχύει με Μαρτίνεθ, Μπορδαλάς και Καγιέχα

Επίσης, κατά τους Ισπανούς, υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία της Θέλτα εμφανίζονται ο Μαρθελίνο και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που είναι και αυτοί στα υπόψη του Κορδόν για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Χοσέ Μπορδαλάς δέχτηκε πρόταση από την Χετάφε για ανανέωσης της συνεργασίας τους αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμη και φέρεται να έχει δεχτεί δύο – τρεις προτάσεις από ομάδες εντός και εκτός Ισπανίας. Ο 59χρονος κόουτς είναι επίσης στο κάδρο των ερυθρόλευκων.

Όπως και ο Χαβιέρ Καγέχα, ο οποίος όμως έχει ακόμη υποχρεώσεις με την Λεβάντε που διεκδικεί την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία και την Κυριακή (11/6) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Αλμπαθέτε για τα playoffs του πρωταθλήματος, την οποία κέρδισε 3-1 εκτός το περασμένο Σάββατο.

Από εκεί και πέρα, υποψήφιοι για τη θέση του προπονητή στη Ράγιο Βαγιεκάκο, αντί του Ιραόλα, εμφανίζονται ο πρώην τεχνικός της Έλτσε, Φραντσίσκο Ροντρίγκεθ και ο κόουτς της Αλμπαθέτε, Ρούμπεν Άλμπες.

Βέβαια, αυτό που ενδιαφέρει είναι, πόσο προχωρημένες είναι οι επαφές του Κορδόν με τον προπονητή που θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό και αν θα υπάρξουν συμφωνία και ανακοινώσεις μέσα στην εβδομάδα. Εκτός πια και αν ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής έχει δώσει ήδη τα χέρια με κάποιον τεχνικό, τον έχει έτοιμο και για δικούς του λόγους (ή και του προπονητή) δεν θέλει να διαρρεύσει κάτι προς το παρόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ