ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Παγέ αποκάλυψε ότι υπήρξε ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων το καλοκαίρι

Ο Ντμίτρι Πάγετ
Ο Ντμίτρι Πάγετ @ 2022 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Ντμίτρι Παγέ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Equipe επιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός τον προσέγγισε το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε τη Βάσκο Ντα Γκάμα.

Ο Ολυμπιακός είχε προσπαθήσει το περασμένο καλοκαίρι να κάνει δικό του τον Ντμίτρι Παγέ, ωστόσο ο Γάλλος διεθνής μεσοεπιθετικός προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία για λογαριασμό της Βάσκο Ντα Γκάμα.

Ο Παγέ παραχώρησε συνέντευξη στη γαλλική Equipe, στην οποία επιβεβαίωσε το φλερτ που υπήρξε με τους Πειραιώτες, το οποίο δεν προχώρησε και τον λόγο που επέλεξε τελικά να συνεχίσει στη Βραζιλία.

"Δεν έβλεπα πού θα μπορούσα να πάω. Στη Ligue 1; Αδύνατον. Δεν ήθελα να πάω σε έναν σύλλογο χωρίς πίεση ή χωρίς φιλοδοξίες.

Ήθελα ένα δυνατό κλαμπ, όπου οι άνθρωποι θα με μισούν αν δεν είμαι καλός. Οπότε, για μένα είχε τελειώσει. Είδα τον εαυτό μου να καταρρέει.

Είχαμε μακροχρόνιες συζητήσεις με τους μάνατζέρ μου και τη σύζυγό μου. Ευτυχώς ήταν εκεί για να με επανακινητοποιήσουν. Υπήρχε και ο Ολυμπιακός, αλλά κάναμε την επιλογή (σ.σ. να συνεχίσει στη Βραζιλία). Η γυναίκα μου προσέχει τα τέσσερα παιδιά αναφορικά με το σχολείο και το ποδόσφαιρο. Εάν είμαι εδώ είναι χάρη σε εκείνη. Υπέγραψα μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ