ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ντε Σάνκτις διάδοχος του Μοντεστό που πάει στη Μόντσα

Ο Μόργκαν ντε Σάνκτις
Ο Μόργκαν ντε Σάνκτις SILVIA LORE/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Επιβεβαιωμένη η πληροφορία που θέλει τον Φρανσουά Μοντεστό να αναλαμβάνει αθλητικός διευθυντής στη Μόντσα, με τον Μόργκαν ντε Σάνκτις να τον αντικαθιστά στο οργανόγραμμα του Ολυμπιακού.

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ της καθ’ όλα έγκυρης και έγκριτης Gazzetta delo Sport. O Φρανσουά Μοντεστό αναλαμβάνει πόστο αθλητικού διευθυντή στη νεοφώτιστη στη Serie A, Μόντσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 ενημέρωσε τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την εν λόγω προοπτική, το αίτημα του να δοκιμάσει στην ομάδα της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έγινε δεκτό και έτσι, οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν φιλικά ύστερα από πολυετή συνεργασία.

Τη θέση του Μοντεστό αναμένεται να αναλάβει ο Μόργκαν ντε Σάνκτις, με αυξημένες αρμοδιότητες σε σχέση με του Γάλλου. Ο Ιταλός παράγοντας βρέθηκε προ ημερών στην Αθήνα έχοντας συζητήσεις με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι προφανώς γνώριζαν την κινητικότητα που υπήρχε ως προς τον Μοντεστό.

Ετσι κι αλλιώς υπήρχε πρόθεση εκ μέρους του Ολυμπιακού για διεύρυνση του οργανογράμματος και αύξηση του στελεχειακού δυναμικού. Από την στιγμή που οριστικοποιείται – εκτός πλέον θεαματικού απροόπτου – η αποχώρηση του Μοντεστό, τότε προφανώς η λύση του Ντε Σάνκτις, με τον οποίο υπήρχε προφορική συμφωνία και ήταν στο χέρι του Ολυμπιακού η ενεργοποίησή της, προκρίθηκε με τον Ιταλό να αναλαμβάνει χρέη General Manager στους "ερυθρόλευκους" (ο ακριβής τίτλος αναμένεται να διευκρινιστεί με την ανακοίνωση) και προφανώς αρμοδιότητες που θα καλύπτουν όλο το φάσμα του αγωνιστικού τμήματος του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ