ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σκέψεις για την προσθήκη προσώπου στο οργανόγραμμα των ερυθρόλευκων

Φρανσουά Μοντεστό και Κριστιάν Καρεμπέ
Φρανσουά Μοντεστό και Κριστιάν Καρεμπέ EUROKINISSI

Στον Ολυμπιακό σκέφτονται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το οργανόγραμμα του συλλόγου με την προσθήκη ακόμη ενός προσώπου που θα συνεργάζεται με τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Υπάρχει φημολογία εδώ και περίπου μία εβδομάδα ότι είναι πιθανό να προστεθεί άλλο ένα άτομο στο οργανόγραμμα του Ολυμπιακού. Κάποιος που θα συνεργάζεται με τη διοίκηση και τους Μαρτίνς, Καρεμπέ, Μοντεστό, Ανιγκό για την ακόμη καλύτερη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης ομάδας αλλά και των ακαδημιών.

Από τους ερυθρόλευκους δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και διαψεύδεται η σχετική πληροφορία, κι όσο περισσότερο διαχέεται τόσο φουντώνουν τα σενάρια σχετικά με τον ρόλο που μπορεί να έχει αυτό το νέο πρόσωπο.

Αυτή τη στιγμή, τα καθήκοντα αθλητικού διευθυντή στον Ολυμπιακό επωμίζεται ο Κριστιάν Καρεμπέ και τεχνικού διευθυντή ο Βασίλης Τοροσίδης. Επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ είναι ο Φρανσουά Μοντεστό και χρέη team manager εκτελεί ο Θοδωρής Κοκκινάκης.

Επίσης, διευθυντής στην δεύτερη ομάδα των ερυθρόλευκων είναι ο Γιάννης Μανιάτης, με γενικό αρχηγό τον Γιώργο Ανατολάκη. Επιπλέον, καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην Ακαδημία (αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η πρόσληψή του) φέρεται να έχει αναλάβει το τελευταίο διάστημα ο Ζοσέ Ανιγκό.

Τις προσεχείς ημέρες θα φανεί κατά πόσο οι επαφές που φέρεται να υπάρχουν το τελευταίο διάστημα θα οδηγήσουν στην προσθήκη νέου τεχνικού διευθυντή ή τέλος πάντων ενός προσώπου που θα έχει σημαντικό ρόλο στην καθημερινή λειτουργία των ερυθρόλευκων στο Ρέντη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ