ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ περιμένει για την ΑΕΚ τον καταλυτικό Χάμες που συμπαρασύρει τους συμπαίκτες του

Ο Χάμες Ροντρίγκες στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό
Ο Χάμες Ροντρίγκες στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καταλυτικό Χάμες στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος προκειμένου να πετύχει τους στόχους του, όπως και στον αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Κύπελλο.

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει αποδειχθεί καταλυτικός για παιχνίδι του Ολυμπιακού. Η κλάση του είναι τέτοια που κάνει τη διαφορά για τους ερυθρόλευκους, συμπαρασύροντας και τους συμπαίκτες του.

Η πειραϊκή ομάδα στερήθηκε τις υπηρεσίες του Κολομβιανού επιτελικού χαφ στα ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena για το Κύπελλο και με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο για το πρωτάθλημα. Προφανώς και η απουσία του ήταν παραπάνω εμφανής.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο έμπειρος επιθετικός είχε σκοράρει εναντίον του ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στο πρωτάθλημα, είχε ξεχωρίσει στην ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο Απόστολος Νικολαϊδης, είχε δοκάρι κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά στην Τούμπα, είχε πετύχει γκολ που είχε ακυρωθεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και είχε μοιράσει την ασίστ στο τέρμα του Μασούρα στο ματς με τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον Χάμες στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος προκειμένου να πετύχει τους στόχους του, όπως και στον αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Κύπελλο. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει χάσει τρία παιχνίδια μέσα στον Φεβρουάριο (ΑΕΚ, Λαμία, Παναθηναϊκό) λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, ενώ ένιωσε νέες ενοχλήσεις την παραμονή του ντέρμπι με τους πράσινους με συνέπεια να μείνει εκτός 20άδας.

Ο Μίτσελ περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του Χάμες

Ο Μίτσελ περιμένει πώς και πώς την επιστροφή του Χάμες, ο οποίος θα υποβληθεί σε τεστ στην προπόνηση την Καθαρά Δευτέρα (27/2), καθώς οι ερυθρόλευκοι την Κυριακή (26/2) είχαν ρεπό.

Ο Φορτούνης τα πήγε περίφημα σε ρόλο επιτελικού χαφ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Ισπανός τεχνικός θέλει να έχει μαζί του και τον Χάμες στον αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Κύπελλο την Τετάρτη (1/3).

Ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας δεν θα έχει στη διάθεσή του απέναντι στους κιτρινόμαυρους, τον τιμωρημένο Παπασταθόπουλο (που αποβλήθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό) και τους τραυματίες Γκάρι Ροντρίγκες και Ρέτσο. Αυτό σημαίνει πως στα στόπερ θα αγωνιστούν ο Μπα και ο Ντόη και, λογικά, θα είναι στην αποστολή και ο Σισέ.

Σχετικά, με τις διαθέσεις του Μίτσελ για την ενδεκάδα, περισσότερα αναμένεται να φανούν στην προπόνηση την Τρίτη (28/2), αν και τελευταία ο Ισπανός τεχνικός φροντίζει να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του. Όλα δείχνουν πάντως ότι ο Ραμόν θα επιστρέψει στην ενδεκάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ