ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μασούρας έδωσε την "απάντησή" του

Ο Γιώργος Μασούρας θα είναι εκ των βασικών όπλων του Πέδρο Μαρτίνς στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για πρόκριση στους ομίλους του Champions League
Ο Γιώργος Μασούρας θα είναι εκ των βασικών όπλων του Πέδρο Μαρτίνς στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για πρόκριση στους ομίλους του Champions League INTIME

Οι ενοχλήσεις στο πόδι που ένιωσε ο Γιώργος Μασούρας την παραμονή του αγώνα με την Σλόβαν δεν στάθηκαν ικανές για να τον αποτρέψουν από το να ταξιδέψει στη Μπρατισλάβα. Ο έμπειρος επιθετικός το μόνο πράγμα που είχε στο μυαλό ήταν, πως θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πάρει την πρόκριση στη Σλοβακία.

Ο Γιώργος Μασούρας που είχε αποδοκιμαστεί από ελάχιστους μία εβδομάδα νωρίτερα στο Καραϊσκάκη, όχι μόνο τέθηκε στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν, αλλά έπαιξε 120 λεπτά κόντρα στη Σλόβαν έχοντας ενοχλήσεις.

Μάλιστα, το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού έπεσε πάνω του, τόσο στο ημίχρονο όσο και μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα βοηθώντας τον να αντέξει και να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.

Και ο "πιστός στρατιώτης" του Ολυμπιακού έδωσε την "απάντησή" του στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί, όπου έχει μάθει να "μιλάει" με πράξεις.

Ο Μασούρας είχε την ασίστ στο γκολ του Ζινκερνάγκελ (0-1), αλλά και την ασίστ στο τέρμα του Αγκιμπού Καμαρά (1-2). Ενδιάμεσα, είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας του αγώνα (93΄). Έπαιξε ως εξτρέμ, αλλά και για ένα διάστημα στην κορυφή της επίθεσης.

Και, αργότερα, όταν "έκαιγε" η μπάλα, πήρε την ευθύνη και εκτέλεσε το τρίτο ερυθρόλευκο τέρμα, ισοφαρίζοντας εκείνη τη στιγμή (2-2) αλλάζοντας την ψυχολογία των συμπαικτών του, μετά το χαμένο πέναλτι του Κούντε.

Ο Μασούρας δεν κρύφτηκε ποτέ στα δύσκολα, ούτε πρόκειται να το κάνει. Βάζει πάνω απ' όλα πρώτα την ομάδα και μετά τον εαυτό του. Το έχει αποδείξει στο παρελθόν, συνεχίζει να το κάνει και θα το πράξει και στο μέλλον.

Αρκετοί εξτρέμ έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν υπήρξε άλλος με την προσφορά του 28χρονου Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο έμπειρος επιθετικός σε 167 συμμετοχές με τους ερυθρόλευκους σε όλες τις διοργανώσεις έχει συγκομιδή 42 γκολ και 23 ασίστ.

Προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί, διατηρώντας χαμηλό προφίλ, αποδίδοντας τα εύσημα σε όλη την ομάδα και στους συμπαίκτες του, όπως το έπραξε στις δηλώσεις του λίγα λεπτά μετά την πρόκριση εις βάρος της Σλόβαν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ