ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μασκεράνο εξετάζει σοβαρά την κλήση του Εσε στην Ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής

Ο Σαντιάγκο Έσε στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Ο Σαντιάγκο Έσε στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Ο Σαντιάγο Έσε είναι ανάμεσα στους παίκτες που παρακολουθεί ο Χαβιέρ Μασκεράνο και δεν αποκλείεται να τον καλέσει στην Ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής για το Παρίσι 2024.

Ο Σαντιάγο Έσε είναι φέτος από τους βασικούς πυλώνες της ιστορικής πορείας του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και δεν αποκλείεται να εξαργυρώσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Conference League, με την κλήση του στην Ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής, για τους Αγώνες στο Παρίσι 2024.

Όπως αναφέρει ο Τύπος της Αργεντινής, ο προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας της Αλμπισελέστε, Χαβιέ Μασκεράνο, εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν έχουν κληθεί επί των ημερών του στην Κ23 και ανάμεσα σε αυτές είναι και ο αμυντικός χαφ του Ολυμπιακού.

Ως γνωστόν, ο 22χρονος άσος έχει αποκτήσει πολωνικό διαβατήριο και φλέρταρε έντονα με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την εθνική Πολωνίας, ωστόσο όπως τονίζουν στην Αργεντινή, ο ποδοσφαιριστής προτιμάει να παίξει με το εθνόσημο της Αλμπισελέστε.

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώην μέσος της Ουρακάν, είχε αγωνιστεί στο παρελθόν μία φορά με την K23 της Αργεντινής, το 2021, όταν τεχνικός τότε ήταν ο Φερνάντο Μπατίστα. Τώρα, ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ο Χαβιέρ Μασκεράνο, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά να προσθέσει στην Ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής τον Σαντιάγο Έσε, παρότι αυτός δεν έχει συμμετάσχει σε κανέναν αγώνα της Κ23 την τελευταία διετία.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Αργεντίνοι οι πιθανότητες του Έσε έχουν αυξηθεί σημαντικά, διότι τραυματίστηκε ο συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι, στην Ιντερ Μαϊάμι, Φεντερίκο Ρεντόντο και δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν τον Ιούνιο. Σημειώνεται, ότι το Ολυμπιακό τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 10 Αυγούστου και υπάρχει ανησυχία για την αγωνιστική ετοιμότητα του 21χρονου χαφ της Ιντερ Μαΐμι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ