ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μαρσέλο στοχεύει στα ματς με τον Ατρόμητο και την Καραμπάγκ

Ο Μαρσέλο στην παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη
Ο Μαρσέλο στην παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Μαρσέλο ακολουθεί έντονο ατομικό πρόγραμμα τα τελευταία εικοσιτετράωρα στον Ρέντη και θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Ο Μαρσέλο ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς στον Ρέντη, ακολουθώντας δίωρο ατομικό πρόγραμμα με σκοπό να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στους αγώνες του Ολυμπιακού αμέσως μετά τη διακοπή της Super League το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός κάνει ασκήσεις στο γυμναστήριο, αλλά και με την μπάλα στο κεντρικό γήπεδο των προπονητικών εγκαταστάσεων της πειραϊκής ομάδας και ανυπομονεί για την επιστροφή του στη δράση.

Με τα έως σήμερα δεδομένα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα είναι διαθέσιμος στα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού εναντίον του Ατρόμητου (1/10) και της Καραμπάγκ (6/10).

Εκτός και γίνει η έκπληξη και ο Κάρλος Κορμπεράν συμπεριλάβει τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη (18/9), κάτι που για την ώρα δεν μοιάζει πιθανό, αφού το ματς με τους κιτρινόμαυρους είναι σε μόλις δέκα ημέρες.

Λογικά, το ντεμπούτο του Μαρσέλο με την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα θα γίνει μπροστά στους φίλους του Ολυμπιακού, είτε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο είτε σε αυτό με την Καραμπάγκ στο Καραϊσκάκης στις αρχές Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Βραζιλιάνου σταρ με τη Ρεάλ ήταν απέναντι στην Μπέτις, στο φινάλε της La Liga, στις 20 Μαϊου 2022.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΑΡΣΕΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ