ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Μαντσίνι είναι στο κάδρο των ερυθρόλευκων

Ο Μαντσίνι στην αναμέτρηση του Άρη απέναντι στην ΑΕΚ
Ο Μαντσίνι στην αναμέτρηση του Άρη απέναντι στην ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός, ο Άρης, το ταξίδι του Ντανιέλ Μαντσίνι στην πατρίδα του την Αργεντινή και όλα τα δεδομένα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι τέθηκε πάλι στα υπόψη του Ολυμπιακού ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Αργεντινός επιθετικός του Άρη είχε απασχολήσει έντονα τους ερυθρόλευκους το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τότε ο πρώην προπονητής της πειραϊκής ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά αφήνοντας στην άκρη την υπόθεση του Λατινοαμερικάνου ποδοσφαιριστή.

Η περίπτωση του Μαντσίνι όμως ξαναβγαίνει από το συρτάρι, αφενός μεν διότι ο Ολυμπιακός ψάχνει πάλι εξτρέμ αφού ο Ντε λα Φουέντε θα επιστρέψει στη Μαρσέιγ και ο Μίτσελ δεν έχει πάρει τα πράγματα που θέλει από τον Μπόουλερ και τον Γκάρι Ροντρίγκες, αφετέρου δε γιατί μπορεί να γίνει κίνηση για δύο πλάγιους επιθετικούς τον Ιανουάριο και ο Άρης φαίνεται να καλοβλέπει την επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο τελευταίος είναι προς την έξοδο από τον Ρέντη, κατά συνέπεια θα μπορούσε να μπει στη συζήτηση στην υπόθεση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή. Βέβαια, αυτό δεν είναι απαραίτητο καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του Καμαρά έχει δεχτεί κρούσεις από δύο ομάδες του εξωτερικού και είναι πιθανό να προκύψει προσφορά για την πώλησή του από τον Ολυμπιακό.

Σε ό,τι αφορά τον Μαντσίνι, το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις του με τον Άρη έφτασαν στα άκρα και τώρα προσπαθούν οι δύο πλευρές να ρίξουν τους τόνους και να βρεθεί μία άκρη.

Ο Αργεντινός εξτρέμ, ο οποίος είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ετήσιες αποδοχές 330.000 ευρώ και ανέμενε αύξηση τους τελευταίους μήνες από τους κιτρινόμαυρους την οποία δεν είδε.

Έτσι, δεν αποκλείεται να αναζητηθεί μία λύση τον Ιανουάριο με ενδεχόμενη πώλησή του, καθώς το συμβόλαιό του λήγει σε ενάμιση χρόνο -το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έθεσε τον Μαντσίνι στα υπόψη του Μίτσελ και προσεχώς θα παρθεί η απόφαση αν οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν την κίνησή τους προς τον Άρη για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ο 26χρονος επιθετικός έχει 15 συμμετοχές, τρία γκολ και τέσσερις ασίστ μέσα στην περίοδο και συνολικά μετράει 114 αγώνες, 13 τέρματα και 15 ασίστ με τη φανέλα του Άρη.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής ταξίδεψε σήμερα στην πατρίδα του έχοντας άδεια από τον Άρη μέχρι την Κυριακή (20/11), καθώς έχει προγραμματίσει τη βάπτιση του παιδιού του και με την επιστροφή του από εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να έχει συνάντηση με την διοίκηση των κιτρινόμαυρων για την εκτόνωση της κατάστασης.

Ο παίκτης έχει μπει πάλι στο κάδρο του Ολυμπιακού και θα αποφασιστεί προσεχώς αν θα κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Άρη για την απόκτησή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ