ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά ζήτησε άδεια από την εθνική του και έμεινε στην Ελλάδα

Ο Μαντί Καμαρά σε αναμέτρηση του Ολυμπιακού
Ο Μαντί Καμαρά σε αναμέτρηση του Ολυμπιακού INTIME

Ο Μαντί Καμαρά μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στον αριστερό ώμο ζήτησε άδεια από την εθνική του και έτσι θα παραμείνει στην Ελλάδα, προκειμένου να προφυλαχθεί.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν ταξίδεψε στο Πράσινο Ακρωτήρι για λογαριασμό της εθνικής του ομάδας και το ίδιο έκανε και ο Μαντί Καμαρά. Ο 24χρονος μέσος του Ολυμπιακού από τη Γουινέα πήρε άδεια από την εθνική του, προκειμένου να παραμείνει στην Ελλάδα και να μην διακινδυνεύσει περισσότερο με τις ενοχλήσεις του.

Ο Καμαρά πονούσε στον αριστερό ώμο από την αναμέτρηση κόντρα στην Άιντραχτ, ενώ οι ενοχλήσεις αυτές παρέμειναν και στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Ιωνικό. Ο 24χρονος ακολουθούσε εκ τότε θεραπεία μαζί με τους υπόλοιπους τραυματίες από το ματς με τους Νικαιώτες.

Ο Μαντί Καμαρά δεν θέλει να ρισκάρει περισσότερο, δεδομένου ότι έρχεται και το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ στις 21 Νοεμβρίου. Έτσι θα χάσει τα ματς της Γουινέας απέναντι στη Γουινέα-Μπισάου (12/11, 18:00) και με το Μαρόκο εκτός έδρας (16/11, 21:00).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ