ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Λάτο που βλέπουν οι ερυθρόλευκοι αρνήθηκε πρόταση επέκτασης από τη Βαλένθια

Ο Λάτο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Βαλένθια
Ο Λάτο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Βαλένθια 2019 AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Σύμφωνα με την CADENA SER, η Βαλένθια έκανε πρόταση στον Τόνι Λάτο για επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία δεν έγινε δεκτή. Ο 25χρονος μπακ βρίσκεται στο ραντάρ του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την αγορά για παίκτες, με τον Τόνι Λάτο να είναι στα υπόψιν για τη θέση του αριστερού μπακ. Το SPORT24 εν συνεχεία είχε αναλύσει τα δεδομένα με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή και τη Βαλένθια, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι και η επέκταση συνεργασίας είναι πολύ δύσκολη.

Σύμφωνα με την CADENA SER, οι νυχτερίδες έκαναν πρόταση για μονοετή επέκταση του συμβολαίου του, ωστόσο με σημαντική μείωση στις αποδοχές του (περίπου 50%). Το ισπανικό ρεπορτάζ αναφέρει πως οι ατζέντηδές του δεν εξέτασαν καν την προσφορά.

Η CADENA SER αναφέρεται ξανά στο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αλλά και από άλλες ομάδες, οι οποίες γνωρίζουν πως το συμβόλαιό του φτάνει στο τέλος του.

Ο Αντόνιο Λατόρε Γκρουέσο ή αλλιώςΤόνι Λάτο αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Βαλένθια. Αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο ως δανεικός στην Αϊντχόφεν το 2019 και άλλη μισή περίοδο στην Οσασούνα το 2020.

Φέτος έχει εννέα συμμετοχές και ένα τέρμα. Η αξία του είναι στα 2.500.000 ευρώ και ο παίκτης είχε απασχολήσει τους ερυθρόλευκους και το περασμένο καλοκαίρι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ