ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Λάιντνερ στο Ισραήλ για τα χαρτιά για την έκδοση κοινοτικού διαβατηρίου

Ο Ντόρον Λάιντνερ υπογράφει στον Ολυμπιακό
Ο Ντόρον Λάιντνερ υπογράφει στον Ολυμπιακό INTIME

Ο Ντόρον Λάιντνερ ταξίδεψε το πρωί της Παρασκευής (2/9) στην πατρίδα του, προκειμένου να εξασφαλίσει τα απαραίτητα χαρτιά ώστε να προχωρήσει στην έκδοση κοινοτικού (ρουμανικού) διαβατηρίου.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου αριστερού μπακ για τέσσερα χρόνια στις 29 Ιουλίου, καταβάλλοντας στην Χάποελ Τελ Αβίβ δύο εκατομμύρια ευρώ, συν μπόνους.

Ο νεαρός αμυντικός ήταν βασικός στην Χάποελ, αλλά και στα τελευταία παιχνίδια της εθνικής Ανδρών του Ισραήλ και οι ερυθρόλευκοι τον απέκτησαν για να τους βοηθήσει άμεσα, θεωρώντας παράλληλα πως έκαναν μία καλή επένδυση για το μέλλον.

Ο Λάιντνερ, όμως, έπαιξε μόνο σε ορισμένα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού Β' και ένας από τους λόγους της μη παρουσίας του μέχρι σήμερα στα επίσημα παιχνίδια της πρώτης ομάδας ήταν και ότι δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο.

Θα έπρεπε να μείνει άλλος μη κοινοτικός παίκτης του Ολυμπιακού εκτός αγώνων και η πειραϊκή ομάδα έχει αυτή τη στιγμή αρκετούς.

Άλλωστε, να θυμίσουμε, πως ο Κορμπεράν στον αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, αναγκάστηκε να κόψει από την 20άδα δύο μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές, τον Ντε λα Φουέντε και τον Αγκιμπού Καμαρά.

Οι παίκτες από το Ισραήλ δεν συμπεριλαμβάνονται στους κοινοτικούς Β' Ζώνης και ο Λάιντνερ, που είχε ξεκινήσει έτσι κι αλλιώς τις διαδικασίες για την έκδοση ρουμανικού διαβατηρίου, θέλει να εξασφαλίσει αυτές τις μέρες τα τελευταία χαρτιά για να τελειώσει σύντομα με το ζήτημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ