ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Μανωλάς έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους ερυθρόλευκους

Ο Μανωλάς κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό
Ο Μανωλάς κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Μετά από 7,5 χρόνια ο Κώστας Μανωλάς φόρεσε ξανά τα ερυθρόλευκα και το πρωί της Παρασκευής προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό.

Σε γνώριμα λημέρια βρέθηκε για πρώτη φορά μετά από 7,5 χρόνια ο Κώστας Μανωλάς. Ο 30χρονος αμυντικός επέστρεψε στον Ολυμπιακό το απόγευμα της Πέμπτης (17/12) και το πρωί της Παρασκευής έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Έλληνας στόπερ βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε. Υπενθυμίζουμε ότι ήταν στον πάγκο της Νάπολι στην αναμέτρηση με την Έμπολι στις 12 Δεκεμβρίου.

Ο Μανωλάς μέχρι στιγμής φέτος είχε αγωνιστεί σε επτά αγώνες με τη φανέλα της Νάπολι μετρώντας 486 λεπτά συμμετοχής.

Υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή (19/12) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Έλληνα αμυντικό να μην έχει μεν δικαίωμα συμμετοχής. Το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα θα γίνει με το νέο έτος όταν και θα ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Όπως σας αναφέραμε από το πρωί ο Κώστας Μανωλάς θα είναι και η μία από τις τρεις αλλαγές που έχουν δικαίωμα να κάνουν οι ερυθρόλευκοι στο ευρωπαϊκό τους ρόστερ.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τον Θέμη Καίσαρη σχολίασαν την επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, ενώ ο Αλέξανδρος Ξενικάκης μετέφερε όλες τις εξελίξεις από την άφιξη του διεθνούς στόπερ στην πλατεία Αλεξάνδρας.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ