ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Κώστας Μανωλάς: Ο Αντρέα Παλομπαρίνι σκιαγραφεί το προφίλ του 30χρονου στόπερ

Ο Κώστας Μανωλάς μιλάει στον Αντρέα Παλομπαρίνι και στον Παντελή Βλαχόπουλο
Ο Κώστας Μανωλάς μιλάει στον Αντρέα Παλομπαρίνι και στον Παντελή Βλαχόπουλο ABOVE.PRODUCTIONS / ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΦΥΡΟΕΡΑΣ

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της Cosmote TV, Αντρέα Παλομπαρίνι, μέσα από τη βαθιά γνώση του για το ιταλικό ποδόσφαιρο συνθέτει το αγωνιστικό πορτραίτο του Κώστα Μανωλά και εξηγεί τον σκοπό της επιστροφής του στον Ολυμπιακό ύστερα από την επιτυχημένη θητεία του σε Ρόμα και Νάπολι.

Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Άφησε το Καμπιονάτο και τη Νάπολι, έπειτα από σχεδόν οκτώ χρόνια παρουσίας του μοιρασμένα μεταξύ Ρώμης - ιταλικού νότου, κι ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης για να επιστρέψει στη χώρα μας, να επιστρέψει σε ένα πρωτάθλημα και σε μια ομάδα που γνωρίζει καλά.

Θα βρίσκεται σε ένα περιβάλλον στο οποίο γνωρίζει τις απαιτήσεις και το πόσο μεγάλες είναι οι φιλοδοξίες. Επιστρέφει σε μια ομάδα που θα τον υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο. Από την άλλη ο Ολυμπιακός γνωρίζει πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει ο Κώστας Μανωλάς.

Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έφυγε σε μικρή ηλικία από τη χώρα μας με πολύ σημαντικές παραστάσεις και επιστρέφει έχοντας στις βαλίτσες του τεράστια εμπειρία με αγώνες σε πολύ υψηλό επίπεδο και έχοντας παίξει σε ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα της γηραιάς Ηπείρου.

Η βελτίωση και η αλλαγή στο παιχνίδι του

Ο Μανωλάς έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από όταν έφυγε. Έχει κερδίσει στοιχεία που σίγουρα θα τον κάνουν πιο δυνατό επιστρέφοντας στην Ελλάδα. Ποια είναι αυτά; Η πολύ καλή αντιμετώπιση ενός σέντερ φορ και η δημιουργία φάσεων από την άμυνα. Όταν έφυγε ήταν ένας ποδοσφαιριστής που δύσκολα έβγαζε την μπάλα από την άμυνα, ενώ τώρα μπορεί να κουμαντάρει και να ξεκινήσει από αυτόν το χτίσιμο του παιχνιδιού.

Παράλληλα, είναι ένας παίκτης ικανός στο ψηλό παιχνίδι τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό σκέλος. Θα έχει δίπλα του τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, έναν στόπερ που γνωρίζει πάρα πολύ καλά τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Οπότε αυτό θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό.

Έκανε αυτό που ήθελε

Ο Κώστας Μανωλάς είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος είχε δηλώσει πως εάν επέστρεφε στην πατρίδα του, θα το έκανε για τον Ολυμπιακό. Ήταν ξεκάθαρο τι είχε στο μυαλό του και τι ήθελε να πετύχει επιστρέφοντας στην Ελλάδα.

Θα βοηθήσει πάρα πολύ τον Ολυμπιακό κυρίως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια όπως αυτά με την Αταλάντα. Θα μετρήσει η εμπειρία του να μαρκάρει για παράδειγμα τον Ζαπάτα και τον Ίλιτσιτς, δύο ποδοσφαιριστές που έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές και έχει κερδίσει πολλές μονομαχίες και αυτό είναι κάτι το οποίο προφανώς μέτρησε στην απόφαση του Ολυμπιακού να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Επιπρόσθετα μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ξαναβάζουν ενδεχομένως την επιστροφή τους στην Εθνική ομάδα.

Ο Κώστας Μανωλάς στην αποκλειστική συνέντευξή του στο SPORT24
Ο Κώστας Μανωλάς στην αποκλειστική συνέντευξή του στο SPORT24 ABOVE.PRODUCTIONS / ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΦΥΡΟΕΡΑΣ

Στις 2 Ιουλίου του 2018 ο Κώστας Μανωλάς είχε παραχωρήσει μια αποκλειστική και άκρως προφητική συνέντευξη στον Αντρέα Παλομπαρίνι και στον Παντελή Βλαχόπουλο για λογαριασμό του SPORT24.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τον Θέμη Καίσαρη σχολίασαν την επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, ενώ ο Αλέξανδρος Ξενικάκης μετέφερε όλες τις εξελίξεις από την άφιξη του διεθνούς στόπερ στην πλατεία Αλεξάνδρας.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ