ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Κώστας Φορτούνης αρχηγός του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Φορτούνης του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με τη Σλοβάτσκο στο Μιλς | Σάββατο 8 Ιουλίου 2023
Ο Κώστας Φορτούνης του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με τη Σλοβάτσκο στο Μιλς | Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ/EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης αναλαμβάνει ξανά πρώτος αρχηγός του Ολυμπιακού. Τα υπόλοιπα τρία πρόσωπα που συμπληρώνουν το καρέ.

Οι ανακατατάξεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι οδήγησαν και σε ανακατατάξεις ως προς το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο Κώστας Φορτούνης αναλαμβάνει ξανά αυτήν την ευθύνη και τη σεζόν 2023-2024 ορίστηκε να είναι ο πρώτος αρχηγός των Πειραιωτών.

Ο 30χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει διατελέσει και στο παρελθόν πρώτος αρχηγός ή μεταξύ των αρχηγών της ομάδας και ύστερα από την περσινή σεζόν του αποφασίστηκε πως είναι το καταλληλότερο πρόσωπο γι' αυτόν τον ρόλο στο νέο ξεκίνημα του συλλόγου.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σλοβάτσκο ήταν εκείνος που φόρεσε το περιβραχιόνιο.

Ένας από τους πιο έμπειρους και παλιούς παίκτες της ομάδας αν και ξένος, ο Γιουσέφ ελ Αραμπί, παραμένει μεταξύ των αρχηγών της ομάδας και είναι ο δεύτερος στην ιεραρχία. Ένας Έλληνας που υπήρξε αρχηγός και πέρυσι, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, είναι ο τρίτος κατά σειρά και σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη, επόμενος αρχηγός της ομάδας θα είναι ο Γιώργος Μασούρας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ