ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Φορτούνης αποθεώθηκε στο ΣΕΦ μία μέρα μετά από τη μεγαλειώδη εμφάνιση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

EUROLEAGUE 2023 - 2024 /  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ο Κώστας Φορτούνης στο ΣΕΦ EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης βρέθηκε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπατχσε και αποθεώθηκε από τον κόσμο των ερυθρόλευκων για την σπουδαία του εμφάνιση στη νίκη της ποδοσφαιρικής ομάδας μια ημέρα νωρίτερα.

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έδωσε, για ακόμα μια φορά, το "παρών" ο Κώστας Φορτούνης για να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μάλιστα, πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο των ερυθρόλευκων που τον χειροκρότησε για τη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε στο παιχνίδι με την ποδοσφαιρική ομάδα, απέναντι στους ίδιους αντιπάλους για τα προημιτελικά του UEFA Conference League. Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος μεσοεπιθετικός σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ και μοίρασε μια ασίστ στη νίκη των Πειραιωτών.

EUROLEAGUE 2023 - 2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Κώστας Φορτούνης σε στιγμιότυπο πριν από την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε για την 34η αγωνιστική της EuroLeague | 12 Απριλίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Στο ΣΕΦ βρέθηκαν και άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού, με τους Γιόβετιτς, Τσικίνιο και Ποντένσε να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.

EUROLEAGUE 2023 - 2024 /  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023 - 2024 / - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ