ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ιραόλα απέρριψε την πρόταση ανανέωσης της Ράγιο Βαγιεκάνο και βρίσκεται στο στόχαστρο του Κορδόν

Rayo's head coach Andoni Iraola gestures during a Spanish La Liga soccer match between Rayo Vallecano and Real Madrid at the Vallecas stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 26, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Rayo's head coach Andoni Iraola gestures during a Spanish La Liga soccer match between Rayo Vallecano and Real Madrid at the Vallecas stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 26, 2022. (AP Photo/Jose Breton) AP PHOTO / JOSE BRETON

Ο Ιραόλα απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε η Ράγιο Βαγιεκάνο, γεγονός που τον διατηρεί στη shortlit του Αντόνιο Κορδόν για τη θέση του επόμενου προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Αντόνιο Κορδόν συνεχίζει τις επαφές του για την πρόσληψη προπονητή στον Ολυμπιακό και έχει κύκλο επαφών στην πατρίδα του με ορισμένους τεχνικούς.

Στο κάδρο του Ισπανού τεχνικού διευθυντή βρίσκονται οι συμπατριώτες του Μαρθελίνο, Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Κίκε Φλόρες που είναι ελεύθεροι, αλλά και ο Χοσέ Μπορδαλάς που εργάζεται στη Χετάφε, ο Κίκε Σετιέν που είναι στον πάγκο της Βιγιαρεάλ και ο Άντονι Ιραόλα που δουλεύει στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Σε ό,τι αφορά τον τελευταίο υπήρξε μία σημαντική εξέλιξη την Παρασκευή (26/5), καθώς τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ιραόλα απέρριψε την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του που του έκανε η διοίκηση της Ράγιο Βαγιεκάνο και, μάλιστα, ότι ενημέρωσε ο ίδιος τους παίκτες ότι δεν θα συνεχίσει μαζί τους τη νέα περίοδο.

Ο Ιραόλα βρίσκεται τρεις σεζόν στον πάγκο της ομάδας της Μαδρίτης (έχει συνολικά 134 αγώνες), ενώ νωρίτερα είχε εργαστεί στην Μιράντες και στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο 40χρονος τεχνικός είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του και ήδη φέρεται να βρίσκεται στο "μικροσκόπιο" της Βιγιαρεάλ, ενώ σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του Αθλέτικ Μπιλμπάο, εκεί είναι ο πρώην ερυθρόλευκος Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σχετικά, με τον Ολυμπιακό, ο Κορδόν λογικά θα εξαντλήσει πρώτα κάθε πιθανότητα για να πείσει κάποιο συμπατριώτη του προπονητή και μετά θα στραφεί σε άλλες λύσεις. Όπως είναι των δύο ελεύθερων Αργεντινών Χεράρδο Μαρτίνο και Ερνάν Κρέσπο.

Ο Κορδόν θα επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα και τότε αναμένεται να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις στο θέμα του καινούργιου προπονητή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ