ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Φακούντο Γκαρσές στο στόχαστρο των ερυθρολεύκων, σύμφωνα με την AS

Ολυμπιακός: Ο Φακούντο Γκαρσές στο στόχαστρο των ερυθρολεύκων, σύμφωνα με την AS
PRINT SCREEN

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με σκοπό τη μεταγραφική ενίσχυσή του ενόψει της νέας σεζόν και μία εξ αυτών φαίνεται πως είναι ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός της Κολόν Σάντα Φε, Φακούντο Γκαρσές.

Μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός "τρέχει" για την αναζήτηση προπονητή και τεχνικού διευθυντή αλλά παράλληλα έχει αρχίσει σαφάρι για τον εντοπισμών παικτών που θα μπορούσαν να στελεχώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύμφωνα μάλιστα με την αργεντίνικη έκδοση της ισπανικής "AS", ο Φακούντο Γκαρσές είναι μέσα στην ερυθρόλευκη λίστα, με τον Ολυμπιακό να είναι μαζί με την ισπανική Χετάφε και την μεξικανική Κρους Ασούλ οι τρεις ομάδες που ερίζουν για την απόκτήση του.

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως οι Μεξικανοί δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες και πως το επικρατέστερο σενάριο φέρνει τον 23χρονο Αργεντινό στόπερ στην Ευρώπη, με τον Γκαρσές να έχει ως ατού το γεγονός πως διαθέτει ισπανικό διαβατήριο και δεν πιάνει θέση ξένου.

Ολυμπιακός: Ο Φακούντο Γκαρσές στο στόχαστρο των ερυθρολεύκων, σύμφωνα με την AS
PRINT SCREEN

Η ρήτρα αποδέσμευσής του από την Κολόν (έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024) είναι στα 3 εκατομμύρια ευρώ ενώ ένα γεγονός που δείχνει τη δυναμική του είναι πως έφτασε κοντά στη μεταγραφή του στην Αταλάντα το περασμένο καλοκαίρι.

Όσον αφορά στη φετινή σεζόν, μετράει 17 συμμετοχές με την ομάδα του και είναι από τους πλέον αξιόπιστους μπακ στο πρωτάθλημα Αργεντινής, έχοντας να επιδείξει ένα ποσοστό 53% όσον αφορά στις κερδισμένες μονομαχίες και 71% στην αποτελεσματικότητα πάσας.

Ο Φακούντο Γκαρσές εν δράσει με την Κολόν

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ