ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά επιστρέφει στους κίτρινους

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τη φανέλα του Άρη
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τη φανέλα του Άρη EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά επιστρέφει στον Άρη με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, με τη συμφωνία των δύο ομάδων να περιλαμβάνει και υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι αντί 2,5 εκατ. ευρώ.

Στη Θεσσαλονίκη θα επιστρέψει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Άρη. Ο 27χρονος επιθετικός που από τον περασμένο Ιούλιο αγωνίζεται στον Ολυμπιακό θα γυρίσει στο Κλ. Βικελίδης ως δανεικός.

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν να υπάρξει και υποχρεωτική οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, η οποία θα ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Με τη φανέλα των ερυθρολεύκων, ο ποδοσφαιριστής από τη Μαυριτανία αγωνίστηκε μόλις έξι φορές, χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει. Τη Δευτέρα (9/1), ο Καμαρά αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άλαν Πάρντιου επιθυμούσε να προχωρήσει η υπόθεση και ο Καμαρά να φορέσει και πάλι τα κίτρινα, με τους διοικούντες να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να υπάρξει οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΑΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΡΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ