ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Αλεξανδρόπουλος είναι το "κρυφό χαρτί" του Μαρτίνεθ στο ντέρμπι

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ενδέχεται να αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και είναι το "κρυφό χαρτί" του Μαρτίνεθ.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μπορεί να αποτελέσει το "κρυφό χαρτί" του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (22/10, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE από το SPORT24) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Ισπανός τεχνικός δούλεψε αρκετά στις τελευταίες προπονήσεις με τον πρώην άσο των πρασίνων που παίζει ως δανεικός με οψιόν αγοράς στους ερυθρόλευκους από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και είναι έτοιμος να τον ρίξει στη μάχη.

Ο 21χρονος κεντρικός μεσοεπιθετικός έχει δέκα συμμετοχές και ένα γκολ με τον Ολυμπιακό μέσα στη σεζόν (αυτό εναντίον της Γκενκ στο Βέλγιο για τα προκριματικά του Europa League) και θα τεθεί απόψε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του. Ωστόσο, αυτό θα είναι το 10ο ντέρμπι "αιωνίων" που θα συμμετάσχει σε επίπεδο πρώτης ομάδας, καθώς έχει παίξει σε εννέα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αλεξανδρόπουλος είχε αγωνιστεί στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ένα ημίχρονο, το δεύτερο, στην ήττα 1-0 του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό με το γκολ του Φορτούνη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στις 21 Νοεμβρίου 2020.

Ήταν βασικός στη νίκη 2-1 των πρασίνων επί των ερυθρόλευκων στο "Απόστολος Νικολαϊδης" και είχε αντικατασταθεί στο 70΄, στις 21 Φεβρουαρίου 2021. Έπαιξε βασικός καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0, στις 3 Οκτωβρίου 2021, ενώ είχε αγωνιστεί ένα δεκάλεπτο ως αλλαγή στη λευκή ισοπαλία 0-0, στη Λεωφόρο, στις 16 Ιανουαρίου 2022.

Και σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια στα playoffs του πρωταθλήματος, ο νεαρός χαφ ήταν βασικός στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-0, στις 5 Ιουλίου 2020 και είχε παίξει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο στην ήττα 3-1 των πρασίνων στο Καραϊσκάκης στις 11 Απριλίου 2021.

Ο Αλεξανδρόπουλος ήταν βασικός στην βαριά ήττα 4-1 του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, στη Λεωφόρο, στις 15 Μαϊου 2021, είχε αγωνιστεί ως αλλαγή στη νίκη 1-0 των πρασίνων, στο "Απόστολος Νικολαϊδης", στις 17 Απριλίου 2022 και ήταν στην αρχική ενδεκάδα στη νίκη 2-1 του Παναθηναϊκού, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στις 11 Μαϊου 2022.

Η συγκομιδή του Αλεξανδρόπουλου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό ήταν λοιπόν τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σχετικά, με τα ματς στο Καραϊσκάκης, είχε μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Πλέον, ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη με τον Ολυμπιακό κόντρα στην πρώην ομάδα του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ