ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ ο Ζέλσον Μαρτίνς από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ ο Ζέλσον Μαρτίνς από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
INTIME

Ο Ζέλσον Μαρτίνς αντιμετωπίζει μυικό πρόβλημα και έτσι είναι νοκ-άουτ από το ντέρμπι του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (4/2, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE SPORT24) τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ζέλσον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος εξτρέμ αντιμετωπίζει μυικό πρόβλημα και έτσι έχει τεθεί νοκ-άουτ από το ντέρμπι των αιωνίων.

Ο Μαρτίνς είχε νιώσει ενοχλήσεις από την Πέμπτη (1/2) και δεν συμμετείχε στην προπόνηση. Θυμίζουμε πως από την άλλη, ο Ελ Κααμπί επέστρεψε στην Ελλάδα και είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Ο τραυματισμός του ενδέχεται να προκαλέσει και αλλαγές σε αυτούς που έχουν τον πρώτο λόγο για την λίστα των ερυθρόλευκων. Δηλαδή αντί του Μαρτίνς, να προστεθεί ο Τσικίνιο ή ο Ναβάρο, μαζί με τους Κάρμο και Όρτα.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ αποκτήθηκε στις 2 Ιανουαρίου από τη Μονακό αντί τριών εκατομμυρίων ευρώ. Έχει ήδη πέντε συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας προσφέρει και μία ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ