ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μπήκε ο Αγκιμπού Καμαρά, ήρθαν οι Ροντρίγκες, Ονιεκουρού, Κανέ και θα προπονηθούν την Παρασκευή

Ο Αγκιμπού Καμαρά στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό
Ο Αγκιμπού Καμαρά στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ΙΝΤΙΜΕ

Ο Αγκιμπού Καμαρά τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ροντρίγκες, Κανέ και Ονιεκούρου θα προπονηθούν την Παρασκευή.

Έτοιμος για το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ (30/1, 19:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) στην Τούμπα είναι ο Αγκιμπού Καμαρά. Ο διεθνής επιθετικός από τη Γουινέα προπονήθηκε την Πέμπτη (27/1) και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με τον Δικέφαλο του Βορρά την Κυριακή (30/1).

Κανονικά μέρος στην προπόνηση στο Ρέντη έλαβε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο πόδι (ταρσό) και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, τρεις εβδομάδες μετά την αποχώρησή του στο φινάλε του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (5/1).

Επίσης, ο Κώστας Μανωλάς, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Θανάσης Ανδρούτσος ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών τους, γυμνάστηκαν και εκείνοι σε φουλ ρυθμού και είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα πρωταθλήματος.

Επιπλέον, επέστρεψαν στην Ελλάδα ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Χένρι Ονιεκουρού, οι οποίοι θα προπονηθούν την Παρασκευή (28/1) στο Ρέντη και, λογικά, θα συμπεριληφθούν στην ερυθρόλευκη αποστολή για το ματς στην Τούμπα.

Όσο για τον Μαμαντού Κανέ, υποβλήθηκε χθες σε ιατρικές εξετάσεις, τακτοποίησε τις λεπτομέρειες για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την πειραϊκή ομάδα την Παρασκευή (28/1).

Ο Μαρτίνς θα δει το επόμενο 48ωρο σε τι κατάσταση βρίσκονται αγωνιστικά οι παραπάνω ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια θα αποφασίσει, τόσο για το σύστημα όσο και για την ενδεκάδα του αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ