ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μπα και Σισέ χτυπούν την πόρτα του Κόπα Άφρικα

Οι Σισέ και Μπα πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια της φιέστας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος
Οι Σισέ και Μπα πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια της φιέστας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος EUROKINISSI SPORTS

Οι Σισέ και Μπα έχουν κερδίσει μέσω Ολυμπιακού την εμπιστοσύνη του τεχνικού της Σενεγάλης και φιλοδοξούν να είναι βασικοί στα ματς με Γουινέα Μπιζάου, που ενδέχεται να στείλουν την εθνική της χώρας τους στα τελικά του Κόπα Άφρικα 2022..

Ο Ολυμπιακός έχει προοδεύσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του και δύο παίκτες που έχουν αναδυθεί στον ερυθρόλευκο αφρό είναι χωρίς αμφιβολία οι Αλιού Σισέ και Ουσεϊνού Μπα.

Μάλιστα, μέσα από τα πολύ καλά παιχνίδια που έχουν πραγματοποιήσει με την ερυθρόλευκη φανέλα, κέρδισαν με το σπαθί τους μία θέση στην εθνική Σενεγάλης και τώρα είναι έτοιμοι για μία σπουδαία πρόκληση στην καριέρα τους.

Τα δύο επόμενα ραντεβού για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους είναι με την Γουινέα Μπιζάου για την 3η και 4η αγωνιστική των προκριματικών του Κόπα Άφρικα, στις 11 και 15 Νοεμβρίου, με τους δύο παίκτες να καλούνται στην 25άδα και να χτυπούν μάλιστα την πόρτα της ενδεκάδας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ, έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των δύο παικτών στο Champions League και εξετάζει το ενδεχόμενο να τους τοποθετήσει δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, με τους δύο ποδοσφαιριστές να μετρούν αντίστροφα για δύο ματς που ενδεχομένως να είναι συλλεκτικά για αυτούς.

Και αυτό γιατί σε περίπτωση που η Σενεγάλη κάνει το "2 στα 2" κόντρα στην Γουινέα (ή έστω πανηγυρίσει 1 νίκη και 1 ισοπαλία) θα εξασφαλίσει μαθηματικά την παρουσία της στην τελική φάση του ερχόμενου Κόπα Άφρικα, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί μέσα στο 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ