ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Το ντόμινο με τους Ράφα Μιρ, Μπορέ, Γιόβιτς, Ενσαμέ και οι ομάδες που εμπλέκονται

Ο Ράφα Μιρ
Ο Ράφα Μιρ AP

Τα τελευταία δεδομένα για τους Ράφα Μιρ, Μπορέ, Γιόβιτς, Ενσαμέ, πώς εμπλέκονται οι Μουριέλ, Μπατσουαγί κι η Βαλένθια, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κι η Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός κινείται σε πολλά μέτωπα για την απόκτηση σέντερ φορ κι εξτρέμ και πολλά θα εξαρτηθούν από τις καραμπόλες που θα προκύψουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα της μεταγραφικής περιόδου.

Για παράδειγμα, ο Κορδόν έχει επαφές εδώ και αρκετό καιρό για τον Ράφα Μιρ της Σεβίλλης και τον Ράφαελ Μπορέ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Παράλληλα, η Βαλένθια έχει τους ίδιους παίκτες στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας. Η ισπανική ομάδα έχει προσεγγίσει και τους δύο ποδοσφαιριστές και θέλει να κλείσει έναν εκ των δύο.

Μέχρι προχθές, ο Ράφα Μιρ ήταν πιο κοντά στη Βαλένθια, καθώς τα είχε βρει στους προσωπικούς όρους αλλά, όχι κι η ομάδα της Ανδαλουσίας.

Σήμερα φαβορί για τις "νυχτερίδες" εμφανίζεται ο Μπορέ, καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Γερμανία, η Βαλένθια βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Μπορέ αντί του ποσού των 7 εκατ. ευρώ. Αν η Βαλένθια κλείσει τον Κολομβιανό, τότε ο Ισπανός θα παραμείνει στη Σεβίλλη ή θα αναζητήσει αλλού στέγη.

Ταυτόχρονα, το ντόμινο με τους σέντερ φορ αγγίζει και άλλες ομάδες. Η Βαλένθια έχει στα υπόψη τον Λουίς Μουριέλ, ο οποίος φέρεται να απασχολεί επίσης την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (εφόσον πωληθεί ο Μπορέ), τη Μόντσα και τη Φενέρμπαχτσε. Η τελευταία επιθυμεί την απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού της Αταλάντα, σε περίπτωση πώλησης του Μπατσουαγί, τον οποίο θέλουν η Λιλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ κι άλλες γαλλικές κι αγγλικές ομάδες.

Επίσης, η Φενέρμπαχτσε κι η Μόντσα επιθυμούν την απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Ταυτόχρονα, η τουρκική ομάδα έχει στα υπόψη τον Αλφρέδο Μορέλος, ο οποίος έχει προταθεί στην πειραϊκή ομάδα.

Επιπλέον, ο Ζαν Πιέρ Ενσαμέ, ο οποίος βρίσκεται στο κάδρο των ερυθρόλευκων είναι στο μικροσκόπιο της Τράμπζονσπορ. Μάλιστα, στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι έχει γίνει προσφορά 2 εκατ. ευρώ στους Γιανγκ Μπόις για τον Καμερουνέζο επιθετικό, ο οποίος διαθέτει γαλλικό διαβατήριο, αλλά οι Ελβετοί ζητούν 3,5 εκατ. ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ