ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Συνεχίζει τη μάχη για Μάρκος Αντρέ και Ράφα Μιρ

Ο Ράφα Μιρ πανηγυρίζει γκολ του στο Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα
Ο Ράφα Μιρ πανηγυρίζει γκολ του στο Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα 2021 AP PHOTO/ANGEL FERNANDEZ

Ο Ολυμπιακός παράλληλα με την προετοιμασία στην Αυστρία παλεύει και την μεταγραφική του ενίσχυση, με την απόκτηση του φορ να είναι μία από τις προτεραιότητες. Ο Μάρκος Αντρέ και ο Ράφα Μιρ παραμένουν ψηλά στη λίστα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις δύο πρώτες του μεταγραφές, με την απόκτηση του Βιθέντε Ιμπόρα, αλλά και του Κίνι, οι οποίοι ενσωματώθηκαν με την αποστολή των ερυθρόλευκων στην Αυστρία, εκεί που πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι Πειραιώτες και ο Αντόνιο Κορδόν παλεύουν για ενίσχυση στις υπόλοιπες θέσεις που υπάρχουν ανάγκη. Στα στόπερ έχουν έρθει στο προσκήνιο τα ονόματα των Μπάρτρα (έμεινε ελεύθερος από την Τράμπζονσπορ), αλλά και του Χοσέ Λουίς Παλομίνο της Αταλάντα. Αμφότεροι έχουν συγκεντρώσει βλέμματα από Ισπανία και Ιταλία αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός δίνει μάχη για φορ

Οι ερυθρόλευκοι έχουν θέσει ψηλά τον πήχη για την απόκτηση του κεντρικού επιθετικού. Αυτή την στιγμή στο προσκήνιο βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές, ο 26χρονος Ισπανός της Σεβίλλης, Ράφα Μιρ και ο 26χρονος Βραζιλιάνος της Βαλένθια, Μάρκος Αντρέ.

Πρόκειται για δύο δύσκολες υποθέσεις, με τον Ολυμπιακό να μην το βάζει κάτω. Όσον αφορά στον Μιρ, η περίπτωσή του είναι πιο κοστοβόρα. Ο 26χρονος συνδέθηκε και με τον Άγιαξ, ωστόσο σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ εκείνος θέλει La Liga. Η Βαλένθια έχει μπει στο κόλπο, με την ομάδα της Ανδαλουσίας να ζητάει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 36 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη Σεβίλλη και πέτυχε οκτώ γκολ. Οι Ανδαλουσιανοί τον είχαν αποκτήσει από τη Γουλβς το 2021 για 16 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μάρκος Αντρέ, επίσης βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στο κάδρο του Ολυμπιακού, με τον παίκτη της Βαλένθια να έχει θετική προδιάθεση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Η Αλαβές φαίνεται πως έχει οικονομικά το πάνω χέρι και προσφέρει περισσότερα στις νυχτερίδες απ' ότι οι ερυθρόλευκοι (περίπου ένα εκατομμύριο).

Η Βαλένθια είχε αγοράσει τον Αντρέ από τη Βαγιαδολίδ για 8,5 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2021. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πέτυχε ένα γκολ στις 19 εμφανίσεις του με τη φανέλα των νυχτερίδων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ