ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Στο τραπέζι των Πειραιωτών για την άμυνα και ο Ρούμπεν Βέζο

Ο Ρούμπεν Βέζο με τη Λεβάντε
Ο Ρούμπεν Βέζο με τη Λεβάντε © 2020 JOSE MIGUEL FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως ψάχνεται για μία κίνηση της τελευταίας στιγμής στην άμυνα και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι ο 29χρονος στόπερ της Λεβάντε, Ρούμπεν Βέζο. Στο προσκήνιο ξανά και ο εξτρέμ Ζοβάνε Καμπράλ.

Μολονότι ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως ολοκλήρωσε τις χειμερινές μεταγραφές του, τα σενάρια από το εξωτερικό δίνουν και παίρνουν. Τελευταίο όνομα που προστέθηκε στο ερυθρόλευκο κάδρο, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιβηρική είναι αυτό του Ρούμπεν Βέζο.

Ο 29χρονος στόπερ της Λεβάντε, εκπροσωπείται από τον Ζόρζε Μέντες και φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων. Η περίπτωσή του, ενδεχέται να συνδέεται με το γεγονός ότι ο Τζάκσον Πορόζο, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Ο Βέζο έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό, ωστόσο τώρα οι συνθήκες είναι σαφώς πιο ευνοϊκές, αφού το συμβόλαιό του με τη Λεβάντε, ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Βέζο ανήκει στη Λεβάντε από το καλοκαίρι του 2019 όταν αποκτήθηκε από τη Βαλένθια έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί συνολικά 20 φορές με την ομάδα της Segunda Division, έχοντας απολογισμό δύο ασίστ.

Στο προσκήνιο φαίνεται πως επιστρέφει και ο 25χρονος εξτρέμ της Σπόρτινγκ, Ζοβάνε Καμπράλ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Σαλερνιτάνα και έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε επίσης απασχολήσει τους ερυθρόλευκους σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους και φαίνεται ότι έχει προταθεί εκ νέου.

Υπενθυμίζεται πάντως, ότι ο Ολυμπιακός ισχυρίστηκε ότι με την απόκτηση των Ναβάρο, Μαρτίνς, Κάρμο, Ορτα, Τσικίνιο και Άμπι έκλεισε τη μεταγραφική του ενίσχυση. Μένει λοιπόν να φανεί αν όντως υπάρχει και φωτιά πίσω από τον καπνό που έχουν σηκώσει τα σενάρια σε Πορτογαλία και Ισπανία. Σε κάθε περίπτωση, όλα θα ξεκαθαρίσουν τις αμέσως επόμενες ώρες, αφού η προθεσμία των μεταγραφών ολοκληρώνεται την Τετάρτη (31/1).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ