ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Βρουσάι στην Πορτογαλία για τη Ρίο Άβε, κοντά στην έξοδο και ο Πορόζο

/   -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Ο Μάριος Βρουσάι EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός προχωρά και στο "ξεσκαρτάρισμα" του ρόστερ με τον Μάριο Βρουσάι να είναι ήδη στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Ρίο Άβε, ενώ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και ο Πορόζο πιθανότατα για λογαριασμό της Κασίμπασα στην Τουρκία.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε έξι ποδοσφαιριστές στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο παράλληλα "εργάζεται" και στο κομμάτι των αποχωρήσεων από το ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ένας από τους ερυθρόλευκους που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν είναι ο Μάριος Βρουσάι. Ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία για να ενσωματωθεί στην Ρίο Άβε τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο, ώστε να έχει χρόνο συμμετοχής και δη στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Κοντά στην πόρτα της εξόδου είναι και ο Τζάκσον Πορόζο που δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Κάρλος Καρβαλιάλ για τη θέση του στόπερ. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός από το Εκουαδόρ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δεχθεί πρόταση από την Κασίμπασα και το πιθανότερο είναι να συνεχίσει εκεί. Ο Πορόζο ήρθε στο λιμάνι το καλοκαίρι ως δανεικός από τη γαλλική Τρουά.

Αρνήθηκε να πάει στην Ανκαραγκουτσού ο Μπιέλ

Φυσικά ενδέχεται να αποχωρήσουν κι άλλοι παίκτες όπως ο Στέφαν Γιόβετιτς, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε η Παρτίζαν. Μένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Βιθέντε Ιμπόρα και αν θα λυθεί το συμβόλαιό του, αλλά και τον Μπρίνιτς αν θα παραχωθεί στη Μάριμπορ ή κάποια άλλη ομάδα εκτός Ευρώπης.

Όσο για τον Πεπ Μπιέλ, δέχθηκε πρόταση δανεισμού από την Ανκαραγκουτσού, αλλά ο Ισπανός την απέρριψε. Υπήρξε προσέγγιση και από ρωσικούς συλλόγους, ωστόσο τον παίκτη δεν τον δελεάζει αυτή η προοπτική. Το μέλλον του λοιπόν στον Ολυμπιακό παραμένει ανοιχτό, με τον Μπιέλ πάντως να έχει συζήτηση με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, αναφορικά με τον ρόλο του στην ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ