ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στην Τουρκία θεωρούν τελειωμένο το θέμα του Ντεσπόντοφ με αντίτιμο το ποσό των 6 εκατ. ευρώ

Ο Ντεσπόντοφ με τη φανέλα της Λουντογκόρετς
Ο Ντεσπόντοφ με τη φανέλα της Λουντογκόρετς EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στον Ολυμπιακό, με τους ερυθρολεύκους να κλείνουν τη συμφωνία με τη Λουντογκόρετς στα 6 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το μεταγραφικό παζάρι και μετά τον Όλα Σολμπάκεν προσπαθεί να ολοκληρώσει και την απόκτηση του Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Οι Πειραιώτες όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Λουντογκόρετς και σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα βρήκαν τη χρυσή τομή για τη μεταγραφή του δεξιού εξτρέμ αντί του ποσού των 6 εκατ. ευρώ.

Ο 26χρονος Βούλγαρος, όπως αναφέρει μάλιστα το δημοσίευμα, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και της Φενέρμπαχτσε. Εξ ου κι η αναφορά στη γειτονική χώρα για το θέμα του Ολυμπιακού και την οικονομική προσφορά των ερυθρολεύκων προς τη βουλγαρική ομάδα.

Θυμίζουμε ότι αρχικά, οι απαιτήσεις της βουλγαρικής ομάδας ανέρχονται πάνω από 5.000.000 ευρώ κι οι συζητήσεις είχαν "παγώσει" για λίγα εικοσιτετράωρα.

Ο Ντεσπόντοφ έχει 11 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και δύο ασίστ στο ξεκίνημα της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LIG STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ