ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στην τελική ευθεία το deal με τη Φλαμένγκο για τον Ραμόν

Ο Ραμόν της Φλαμένγκο
Ο Ραμόν της Φλαμένγκο CARL DE SOUZA/POOL VIA AP

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία της απόκτησης του 22χρονου αριστερού μπακ, Ραμόν Ράμος Λίμα, από τη Φλαμένγκο.

Πολύ κοντά στο να θεωρηθεί παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκεται ο 22χρονος αριστερός μπακ, Ραμόν Ράμος Λίμα. Οι πληροφορίες από τη Βραζιλία αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην τελική ευθεία για να δώσουν οριστικά τα χέρια με τη Φλαμένγκο για την αγορά του ποδοσφαιριστή και δρομολογούνται οριστικές εξελίξεις.

Μετά τον Ροντινέι, λοιπόν, η ομάδα του Πειραιά προχωρά στην απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή της "Φλα". Ο ίδιος ο παίκτης ήταν εξ αρχής θετικός να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη και βλέπει με καλό μάτι την προοπτική του Ολυμπιακού. Οι δύο ομάδες φαίνεται πως βρήκαν κοινό τόπο για να τελειώσει θετικά το θέμα.

Ο ύψους 1,79μ. Ραμόν αγωνίστηκε το 2022 δανεικός στην Μπραγκαντίνιο (είναι ομάδα της Red Bull στη χώρα του καφέ και της σάμπα) και μέτρησε 19 συμμετοχές και τον πήρε πίσω η Φλαμένγκο, με την οποία τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε 33 παιχνίδια.

Μάλιστα, αγωνίστηκε και στο πρώτο παιχνίδι της Φλαμένγκο για το 2023 και ήταν βασικός στο 1-0 επί της Άουνταξ για το πρωτάθλημα Καριόκα του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η χρηματιστηριακή αξία του είναι 2,5 εκ. ευρώ και το τρέχον συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Να τονιστεί πως είναι διεθνής με την εθνική Βραζιλίας Κ20 και πρόκειται για έναν μπακ που έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, είνααι γρήγορος και ξεχωρίζει για τις επιθετικές του αρετές. Βέβαια, όλα αυτά μένουν να φανούν στο χορτάρι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ