ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Φουλάρει για τον Ραμόν της Φλαμένγκο για τη θέση του αριστερού μπακ

Ο Ραμόν της Φλαμένγκο σε πανηγυρικό στιγμιότυπο
Ο Ραμόν της Φλαμένγκο σε πανηγυρικό στιγμιότυπο BUDA MENDES/POOL VIA AP

Ο Ραμόν της Φλαμένγκο, όπως προκύπτει από τη Βραζιλία, είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τη θέση του αριστερού μπακ και οι συζητήσεις των δύο ομάδων είναι για αγορά του 22χρονου ποδοσφαιριστή.

Μετά τον Ροντινέι που πήρε για την θέση του δεξιού μπακ, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει και άλλον ποδοσφαιριστή δικό του από τη Φλαμένγκο. Όπως προκύπτει από τη Βραζιλία, οι ερυθρόλευκοι κινούνται για την αγορά του 22χρονου Ραμόν Ράμος Λίμα (γεννημένος στις 3/3/2001) και οι δύο ομάδες φέρεται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει υπό άκρα μυστικότητα εδώ και μερικά 24ωρα και το deal είναι προ των πυλών. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη και βλέπει με καλό μάτι την προοπτική των ερυθρολεύκων.

Ο ύψους 1,79μ. Ραμόν αγωνίστηκε το 2022 δανεικός στην Μπραγκαντίνιο (είναι ομάδα της Red Bull στη χώρα του καφέ και της σάμπα) και μέτρησε 19 συμμετοχές και τον πήρε πίσω η Φλαμένγκο, με την οποία τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε 33 παιχνίδια.

Μάλιστα, αγωνίστηκε και στο πρώτο παιχνίδι της Φλαμένγκο για το 2023 και ήταν βασικός στο 1-0 επί της Άουνταξ για το πρωτάθλημα Καριόκα του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η χρηματιστηριακή αξία του είναι 2,5 εκ. ευρώ και το τρέχον συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Ο Ολυμπιακός δεν συζητάει για δανεισμό του ποδοσφαιριστή, αλλά για αγορά του από τη "Φλα". Ο Μίτσελ έχει πει το "ναι" και οι διοικούντες κάνουν τις τελικές κουβέντες για να τον φέρουν στην Ελλάδα και να τελειώσει η υπόθεσή του.

Στόχος άλλωστε ήταν να αποκτηθεί ένας παίκτης που να είχε αγωνιστικό ρυθμό και παιχνίδια στα πόδια του, ώστε να μπει και να βοηθήσει άμεσα, καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν.

Να τονιστεί πως είναι διεθνής με την εθνική Βραζιλίας Κ20 και πρόκειται για έναν μπακ που έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, είνααι γρήγορος και ξεχωρίζει για τις επιθετικές του αρετές. Βέβαια, όλα αυτά μένουν να φανούν στο χορτάρι. Όπως και να 'χει, είναι ο παίκτης που ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ