ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στέλνουν τον Λάιντνερ στους ερυθρόλευκους οι Ισραηλινοί

September 7, 2021, Warsaw, Warsaw, Poland: LUBLIN 07.09.2021..MECZ ELIMINACJE MLODZIEZOWYCH MISTRZOSTW EUROPY U21: POLSKA - IZRAEL --- UEFA EUROPEAN UNDER-21 CHAMPIONSHIP 2023 QUALIFYING ROUND FOOTBALL MATCH: POLAND - ISRAEL..DORON LEIDNER  MATEUSZ PRASZELIK  (Credit Image: © Piotr Kucza/Newspix via ZUMA Press)
September 7, 2021, Warsaw, Warsaw, Poland: LUBLIN 07.09.2021..MECZ ELIMINACJE MLODZIEZOWYCH MISTRZOSTW EUROPY U21: POLSKA - IZRAEL --- UEFA EUROPEAN UNDER-21 CHAMPIONSHIP 2023 QUALIFYING ROUND FOOTBALL MATCH: POLAND - ISRAEL..DORON LEIDNER MATEUSZ PRASZELIK (Credit Image: © Piotr Kucza/Newspix via ZUMA Press) © PIOTR KUCZA/NEWSPIX/ZUMA/VISUALHELLAS.GR

Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα ynet.co.il, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Χαποέλ Τελ Αβίβ για τον 20χρονο αριστερό μπακ, Ντόρον Λάιντνερ, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται με την ομάδα του στη Σερβία.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση εξτρέμ και αριστερού μπακ και σε ό,τι αφορά στην τελευταία θέση, δημοσιεύματα στο Ισραήλ αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κλείσει τον Ντόρον Λάιντνερ της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα ynet.co.il, ο πρωταθλητής Ελλάδας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Τελ Αβίβ για τον 20χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται με τη Χάποελ στη Σερβία.

Ο παίκτης φέρεται να τα έχει βρει με την πειραϊκή ομάδα στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του, ενώ η μεταγραφή του αναμένεται να κοστίσει δύο εκατομμύρια ευρώ.

Ο Λάιντνερ, παρόλο που είναι μόλις 20 ετών (γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 2022) είναι διεθνής με την ομάδα Ανδρών του Ισραήλ, με την οποία μετράει τρεις συμμετοχές. Μάλιστα, αγωνίστηκε ως βασικός στα τρία παιχνίδια της εθνικής Ισραήλ τον Ιούνιο απέναντι στην Ισλανδία (2) και την Αλβανία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ