ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Προχωράει του Κανός, συνεχείς οι επαφές με την Μπρέντφορντ

Ο Σέρτζι Κανός με τη φανέλα της Μπρέντφορντ
Ο Σέρτζι Κανός με τη φανέλα της Μπρέντφορντ IAN WALTON / AP PHOTO

Ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Σέρχι Κανός για την ενίσχυσή του στη μεσοεπιθετική γραμμή και οι επαφές με την Μπρέντφορντ για την απόκτησή του βρίσκονται πλέον σε προχωρημένο στάδιο.

Η μεταγραφική αναζήτηση του Ολυμπιακού συνεχίζεται με το όνομα του Σέρχι Κανός να έρχεται στο προσκήνιο. Το συμβόλαιο του 25χρονου Ισπανού εξτρέμ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν έχει συμφωνήσει με την Μπρέντφορντ για την ανανέωσή του.

Έτσι βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου και ήδη έχουν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδα από την πατρίδα του γι' αυτόν. Ο Ολυμπιακός ήδη έχει κάνει επαφές τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την Μπρέντφορντ προκειμένου να κλείσει η συμφωνία πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ποιος είναι ο Κανός

Ο Σέρχι Κανός πέρασε από πολλές ακαδημίες σε μικρή ηλικία (μεταξύ αυτών Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα) πριν μετακομίσει στην Αγγλία και τη Λίβερπουλ. Με τη φανέλα των κόκκινων κατάφερε να αγωνιστεί σε ηλικία 19 ετών για εννιά λεπτά στο ματς με την Γουέστ Μπρομ τη σεζόν 2015-16.

Η Νόριτς τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2016 και έξι μήνες μετά τον απέκτησε η Μπρέντφορντ. Εκεί βρίσκεται τα τελευταία έξι χρόνια και σε αυτό το διάστημα μετρά 249 συμμετοχές, 36 γκολ και 33 ασίστ. Φέτος έχει παίξει σε έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας συνολικά 83 λεπτά συμμετοχής.

Ο Κανός έχει ύψος 1.77 και αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ