ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πλησιάζει στον Μαρσέλο, γράφουν Ρομάνο και διεθνή ΜΜΕ

Ο Μαρσέλο πανηγυρίζει το τρόπαιο του Champions League
Ο Μαρσέλο πανηγυρίζει το τρόπαιο του Champions League 2022 AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ κοντά στον Μαρσέλο. Οι ερυθρόλευκοι έχουν στείλει τα έγγραφα σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναπαράγουν την είδηση κορυφαία διεθνή ΜΜΕ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Μαρσέλο και κάνει αγώνα δρόμου για να τον κλείσει, ώστε να προλάβει την προθεσμία της ευρωπαϊκής λίστας για τους ομίλους του Europa League. Μάλιστα οι συζητήσεις είναι για συμβόλαιο 1+1 χρόνων.

Η είδηση αυτή έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και αρκετά διεθνή ΜΜΕ παρακολουθούν στενά την υπόθεση. Συγκεκριμένα, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως ο θρυλικός πρώην παίκτης της Ρεάλ πλησιάζει στους ερυθρόλευκους.

Επιπλέον, αναφέρει πως Ολυμπιακός έχει στείλει ήδη τα χαρτιά, προκειμένου να πετύχει το deal γρήγορα. Παράλληλα, προσθέτει πως η Λέστερ δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά.

Με το ζήτημα ασχολείται και το FootMercato, το οποίο στο δημοσίευμά του αναφέρει πως ο Μαρσέλο συνεχίζει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους. Επιπλέον, προσθέτει πως ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ είπε όχι στην ΑΕΚ.

Το θέμα βρίσκεται και σε περίοπτη θέση στην κεντρική σελίδα της AS και της Marca. Μέσα στο μεταγραφικό τους LIVE επικαλούνται το Chiringuito TV για τη μεγάλη μεταγραφή, την οποία πάει να κλείσει ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πλησιάζει στον Μαρσέλο, γράφουν Ρομάνο και διεθνή ΜΜΕ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΑΡΣΕΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ