ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πληρώνει 1,5 εκατομμύριο ευρώ για το 70% του Ραμόν

Ο Ραμόν με τη φανέλα της Φλαμένγκο
Ο Ραμόν με τη φανέλα της Φλαμένγκο 2022 AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO, POOL

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Ραμόν και πληρώνει 1,5 εκατομμύριο ευρώ τη Φλαμένγκο για το 70% των δικαιωμάτων του 22χρονου αριστερού μπακ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία για να δώσει οριστικά τα χέρια με τη Φλαμένγκο για την αγορά του Ραμόν και δρομολογούνται οριστικές εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία, οι οποίες και επιβεβαιώνονται, έχουν κυκλοφορήσει τα οικονομικά στοιχεία του deal.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να πληρώσουν τη βραζιλιανική ομάδα 1,5 εκατομμύριο ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του 22χρονου αριστερού μπακ. Η Φλαμένγκο θέλει πάση θυσία να κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης για τον ποδοσφαιριστή.

Ο ύψους 1,79μ. Ραμόν αγωνίστηκε το 2022 δανεικός στην Μπραγκαντίνιο (είναι ομάδα της Red Bull στη χώρα του καφέ και της σάμπα) και μέτρησε 19 συμμετοχές και τον πήρε πίσω η Φλαμένγκο, με την οποία τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε 33 παιχνίδια.

Μάλιστα, αγωνίστηκε και στο πρώτο παιχνίδι της Φλαμένγκο για το 2023 και ήταν βασικός στο 1-0 επί της Άουνταξ για το πρωτάθλημα Καριόκα του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η χρηματιστηριακή αξία του είναι 2,5 εκ. ευρώ και το τρέχον συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ