ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Περιμένει το νεύμα ο Σουάσο, δελεάζει τον Λάτο με συμβόλαιο 4,5 χρόνων

Ο Τόνι Λάτο
Ο Τόνι Λάτο JOSE BRETON/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Ο Γκαμπριέλ Σουάσο αναμένει στο ακουστικό του την κλήση του Ολυμπιακού για να έρθει στην Ελλάδα, ενώ την ίδια ώρα οι ερυθρόλευκοι το παλεύουν για τον Τόνι Λάτο στον οποίο, σύμφωνα με αναφορές στην Ισπανία, προσφέρουν συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό είναι ο Γκαμπριέλ Σουάσο, ο οποίος αναμένει πια το νεύμα των ανθρώπων της πειραϊκής ομάδας προκειμένου να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν στον Χιλιανό αριστερό μπακ συμβόλαιο 2,5 ετών και, παράλληλα, καλύπτουν τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Ο Σουάσο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κόλο Κόλο στο τέλος Δεκεμβρίου, έχει προσφορές από την Φενέρμπαχτσε, την Μαζατλάν του Μεξικού, την Μόντρεαλ Ίμπακτ του Καναδά, μία ιταλική και μία ισπανική ομάδα. Τις τελευταίες ημέρες απέρριψε δύο προτάσεις από την Βραζιλία και μία από την Αργεντινή.

Την ώρα λοιπόν που ο Σουάσο μοιάζει να είναι σταντ μπάι, ο Ολυμπιακός περιμένει νεότερα και από το δεύτερο μέτωπο, αυτό της Βαλένθια και του Τόνι Λάτο. Οι ερυθρόλευκοι επιμένουν για τον Ισπανό αριστερό μπακ, με τον Μίτσελ να παίζει ενεργό ρόλο στην υπόθεση, έχοντας επαφές με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή.

Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα ondacero.es το πρωί της Τρίτης (10/1), "η ελληνική ομάδα θέλει να ενσωματώσει στο δυναμικό της τον Λάτο και του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο, έως το 2027, προκειμένου να τον πάρει την χειμερινή μεταγραφή περίοδο". Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να δελεάσει τον 25χρονο ποδοσφαιριστή με μεγάλης διάρκειας συμβόλαιο 4,5 ετών, ενώ να θυμίσουμε αυτό με τη Βαλένθια λήγει τον Ιούνιο. Η ισπανική ομάδα έχει προτείνει στον παίκτη τη μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του (έως το καλοκαίρι του 2024), αλλά με μείωση 50% των ετήσιων αποδοχών του, κάτι το οποίο δεν δέχτηκε ο τελευταίος.

Τον Λάτο έχουν προσεγγίσει το τελευταίο διάστημα -ενόψει καλοκαιριού που μένει ελεύθερος- η Μπέτις, η Χετάφε, η Μαγιόρκα, η Φενέρμπαχτσε και ένας ιταλικός σύλλογος. Η Μπέτις θα μπορούσε να κινηθεί και άμεσα, στο ενδεχόμενο που πωληθεί ο Άλεξ Μορένο στην Άστον Βίλα.

Πλέον, ο Ολυμπιακός αναμένει από μέρα σε μέρα την απάντηση της Βαλένθια και του Λάτο, έχοντας ταυτόχρονα έτοιμη την λύση του Σουάσο, ενώ στο βάθος υπάρχει και αυτή του Τόφολο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ