ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Παρακολουθεί τον 28χρονο επιθετικό Κάρλος Βινίσιους, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Fulham's Carlos Vinicius reacts following the English Premier League Summer Series soccer match against Brentford, Sunday, July 23, 2023 in Philadelphia. Fulham won 4-3.(AP Photo/Chris Szagola)
Fulham's Carlos Vinicius reacts following the English Premier League Summer Series soccer match against Brentford, Sunday, July 23, 2023 in Philadelphia. Fulham won 4-3.(AP Photo/Chris Szagola) AP

Σύμφωνα με το globoesporte, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του 28χρονου επιθετικού, Κάρλος Βινίσιους, ο οποίος ανήκει στη Φούλαμ.

Ο Ολυμπιακός ήδη ετοιμάζει τα πλάνα του για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μία από τις θέσεις στις οποίες αναμένεται να ενισχυθεί είναι αυτή του κεντρικού επιθετικού. Οι Βραζιλιάνοι συνδέουν τους ερυθρόλευκους με τον Κάρλος Βινίσιους.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος στράικερ αγωνίζεται στην Φούλαμ και, όπως αναφέρει η globo esporte, ο παίκτης αναμένει κάποια πρόταση από την Παλμέιρας. Ωστόσο, με την περίπτωσή του φέρεται να ασχολείται και ο Ολυμπιακός.

"Τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με τους ανθρώπους που συνεργάζονται με τον Κάρλος Βινίσιους, η Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός, η Σεβίλλη και η Βαλένθια έχουν ζητήσει πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή" αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Βινίσιους τη φετινή σεζόν έχει 12 συμμετοχές και 3 γκολ με τη Φούλαμ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από PSV, Μπενφίκα, Τότεναμ, Νάπολι και Ρίο Άβε μεταξύ άλλων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ