ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι ερυθρόλευκοι θα καλύψουν τη ρήτρα 17,5 εκατ. του Κάρμο σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πόρτο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι ερυθρόλευκοι θα καλύψουν τη ρήτρα 17,5 εκατ. του Κάρμο σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πόρτο
24MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Ολυμπιακός θα καλύψει τη ρήτρα αγοράς του Νταβίντ Κάρμο και θα αγοράσει τον Πορτογάλο στόπερ σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο ντα Κόστα.

Ο εμβληματικός πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο ντα Κόστα, βρέθηκε στο Φελγκέιρας όπου έριξε τη βόμβα για τον... Ολυμπιακό.

Ο 86χρονος παράγοντας μίλησε στο περιθώριο βράβευσής του από τον τοπικό δήμο που αποτελεί προάστιο του Πόρτο και αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Νταβίντ Κάρμο.

Όπως μεταδίδουν οι Πορτογάλοι, ο Ντα Κόστα υποστήριξε ότι οι "ερυθρόλευκοι" τον ενημέρωσαν πως θα καλύψουν τη ρήτρα του 24χρονου κεντρικού αμυντικού, η οποία φτάνει τα 17.500.000 ευρώ.

"Δαπανήσαμε 20.000.000 για τον Κάρμο, όμως δεν θα τα χάσουμε, επειδή ήδη έχει γίνει η απόσβεση και επιπροσθέτως ο σύλλογος όπου βρίσκεται μας έχει πει ήδη ότι θέλει να καλύψει τη ρήτρα και θα πληρώσει 17.500.000. Οπότε δεν είναι καταστροφική μεταγραφή", δήλωσε ο Ντα Κόστα.

Ο διεθνής με την εθνική Ανγκόλας πλέον (προ ημερών έπαιξε τα πρώτα παιχνίδια του με την αφρικανική χώρα από την οποία έχει ρίζες) αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον φετινό Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και κόστος 250.000. Στους "ερυθρολεύκους" μετράει εννέα συμμετοχές, όλες ως βασικός και χωρίς να γίνει αλλαγή.

Η Πόρτο είχε αγοράσει τον Κάρμο το καλοκαίρι του 2022 δίνοντας 20.280.000 στην Μπράγκα, όμως ο παίκτης δεν είχε καλές σχέσεις με τον Σέρζιο Κονσεϊσάο και βρέθηκε να αγωνίζεται στην Πόρτο Β', όταν τον προσέγγισαν οι "ερυθρόλευκοι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΟΡΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ