ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι απαιτήσεις της Ζιλ Βισέντε για τον Γκαμπριέλ Περέιρα σύμφωνα με την O Jogo

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι απαιτήσεις της Ζιλ Βισέντε για τον Γκαμπριέλ Περέιρα σύμφωνα με την O Jogo
YOUTUBE

Η O Jogo αποκάλυψε το ποσό που φέρεται να ζητάει η Ζιλ Βισέντε για να παραχωρήσει τον Γκαμπριέλ Περέιρα, βασικό στόχο του Ολυμπιακού για την άμυνα.

Ο Γκαμπριέλ Περέιρα βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για την αμυντική γραμμή του και εδώ και καιρό υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τη Ζιλ Βισέντε.

Στο "κόλπο" μπήκε και η Πόρτο, η οποία θέλει κι αυτό να αποκτήσει έναν από τους καλύτερους αμυντικούς της Primeira Division, με συνέπεια η Ζιλ Βισέντε να έχει σημαντικές αξιώσεις για να παραχωρήσει τον 23χρονο Βραζιλιάνο.

Σύμφωνα με την O Jogo, αυτές δεν πέφτουν κάτω από τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του, που υπέγραψε τον περασμένο Ιανουάριο και λήγει στις 30 Ιουνίου του 2026.

Το ποσό που φέρεται να ζητάει ο πορτογαλικός σύλλογος για να παραχωρήσει τον Περέιρα ανέρχεται σε 10.000.000 ευρώ, έχοντας δαπανήσει μόλις 650.000 πριν από έναν χρόνο για να τον κάνει δικό της από τη Βιλαφρανκένσε.

Ο Γκαμπριέλ Περέιρα έχει 15 συμμετοχές και ένα τέρμα στην περίοδο και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ζιλ Βιθέντε έως τον Ιούνιο του 2026. Ο Γκαμπριέλ Περέιρα Μαγκαλάες ντος Σάντος όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει ύψος 1.88μ., είναι δεξιοπόδαρος, γρήγορος, δυναμικός και αποτελεσματικός στα μαρκαρίσματά του. Πιάνει θέση ξένου, αλλά προσπαθεί τον τελευταίο καιρό να βγάλει κοινοτικό διαβατήριο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ