ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Ζεζούς κοιτάζει τον Σεμέδο για Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ο Ρούμπεν Σεμέδο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη
Ο Ρούμπεν Σεμέδο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη EUROKINISSI

Η Φενέρμπαχτσε χάνει έναν κεντρικό αμυντικό και ο Ζόρζε Ζεζούς κοιτάζει προς τη μεριά του Ρούμπεν Σεμέδο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στη Σπόρτινγκ.

Ο Ζόρζε Ζεζούς αναδιαμορφώνει το ρόστερ της Φενέρμπαχτσε και η επικείμενη πώληση του Μιν Τζάε Κιμ στη Νάπολι θα προκαλέσει ένα κενό στην άμυνα που θα πρέπει να καλυφθεί άμεσα. Το CNN Portugal υποστηρίζει σε ρεπορτάζ του ότι αυτό ίσως συμβεί με έναν παίκτη του Ολυμπιακού, τον Ρουμπέν Σεμέδο, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Πορτογάλος προπονητής, από τη συνύπαρξή τους στη Σπόρτινγκ.

Ο 28χρονος αμυντικός παραχωρήθηκε δανεικός στην Πόρτο την περσινή σεζόν και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς ούτε και φέτος για τον Ολυμπιακό, με συνέπεια να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι έχουν υπάρξει ήδη οι σχετικές επαφές και πως ο Σεμέδο θα είναι θετικός σε περίπτωση που δεχθεί κάλεσμα από τον Ζεζούς για επανένωσή τους στην Τουρκία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ