ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Τσικίνιο βρίσκεται στα ραντάρ των ερυθρολεύκων, γράφουν οι Πορτογάλοι

Ο Τσικίνιο με τη φανέλα της Μπενφίκα σε ματς για τα προημιτελικά του Champions League κόντρα στην Ίντερ | 19 Απριλίου 2023
Ο Τσικίνιο με τη φανέλα της Μπενφίκα σε ματς για τα προημιτελικά του Champions League κόντρα στην Ίντερ | 19 Απριλίου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός χτενίζει τη μεταγραφική αγορά με στόχο την ενίσχυσή του ενόψει της συνέχειας της σεζόν, με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία να συνδέουν την ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ με τον 28χρονο μέσο της Μπενφίκα, Τσικίνιο.

Ο Ολυμπιακός μετράει δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στην Ελλάδα, την ισοπαλία με τον Ατρόμητο και την ήττα από την Λαμία και αυτό έχει κάνει άπαντες να κατανοήσουν πως η ενίσχυσή του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι μονόδρομος αν θέλει να γίνει πιο ανταγωνιστικός σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για το λόγο αυτό οι διοικούντες τον πειραϊκό σύλλογο έχουν θέσει ως προτεραιότητα την θωράκιση της αμυντικής γραμμής, την ίδια ώρα ωστόσο καταβάλλονται προσπάθειες για την ενίσχυση της ομάδας και σε άλλες θέσεις.

Όπως για παράδειγμα στον άξονα, με ρεπορτάζ από την Πορτογαλία να αναφέρει πως η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ έχει βάλει στο μάτι τον 28χρονο μέσο της Μπενφίκα, Τσικίνιο, με τον Πορτογάλο μέσο να ανήκει στην ομάδα της Λισσαβώνας από το 2019 και να έχει αγωνιστεί επίσης -την τελευταία τετραετία- ως δανεικός σε Μπράγκα και Γκιρεσούνσπορ.

Σημειώνεται πως τη φετινή σεζόν ο Τσικίνιο έχει αγωνιστεί σε 16 ματς των αετών σε όλες τις διοργανώσεις (8 για το πρωτάθλημα) έχοντας όμως μόλις 347 λεπτά δράσης.

Ο Τσικίνιο εν δράσει με τη φανέλα της Μπενφίκα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ