ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στην Αθήνα ο Μαρσέλο

Ο Μαρσέλο με τον Καρεμπέ στο Ελ. Βενιζέλος
Ο Μαρσέλο με τον Καρεμπέ στο Ελ. Βενιζέλος PRINT SCREEN

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση του Μαρσέλο μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού άρχισε, με τον Βραζιλιάνο θρύλο να φτάνει το απόγευμα της Δευτέρας (5/9) στην Ελλάδα για λογαριασμό των ερυθρολεύκων.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αδημονούν για το συναπάντημα με τον θρυλικό Μαρσέλο το βράδυ της Δευτέρας στις 20:45 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και ο 34χρονος Βραζιλιάνος μπακ φροντίζει να είναι απόλυτα τυπικός στο ραντεβού του με τη νέα του ομάδα.

Ο Μαρσέλο με τον Καρεμπέ στο Ελ. Βενιζέλος
Ο Μαρσέλο με τον Καρεμπέ στο Ελ. Βενιζέλος PRINT SCREEN

Λίγο μετά τις 18:20 το απόγευμα ο άλλοτε κάπτεν της Ρεάλ και πλέον πολυνίκης παίκτης στην ιστορία των μερένγκες έφτασε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", με τον Κριστιάν Καρεμπέ να τον υποδέχεται για λογαριασμό των Πειραιωτών και τον Βραζιλιάνο να μπαίνει σε αυτοκίνητο που τον περίμενε με προορισμό το φαληρικό γήπεδο, όπου θα ακολουθήσει το μεγάλο πάρτι στο πλαίσιο της παρουσίασής του.

Μη χάσετε την Game Night στις 20:00 LIVE από το Μιλάνο και το Καραϊσκάκη για τον αγώνα της Εθνικής και την παρουσίαση του Μαρσέλο:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ