ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Μαντί Καμαρά στο κάδρο των Ρόμα, Μόντσα, Νιούκαστλ, Λέστερ και Λιλ

Ο Μαντί Καμαρά
Ο Μαντί Καμαρά INTIME SPORTS

Ο Μαντί Καμαρά έχει στρέψει την προσοχή αρκετών ομάδων από την Ευρώπη και δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα.

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε ό,τι αφορά την πώληση του Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός χαφ του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρόμα, της Μόντσα, της Νιούκαστλ, της Λέστερ και δύο γαλλικών ομάδων, μία εκ των οποίων η Λιλ, και αναμένονται εξελίξεις.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει στη λίστα του τον Μαντί Καμαρά, καθώς ο Βαϊνάλντουμ υπέστη κάταγμα κνήμης σε μία από τις προπονήσεις της Ρόμα και θέλει μία ακόμη λύση στα χαφ. Ωστόσο, για την ώρα οι τζιαλορόσι δεν έχουν καταθέσει ακόμη επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό. Βέβαια, αυτό δεν αποκλείει κάποια κίνηση τα προσεχή εικοσιτετράωρα.

Επίσης, κατά το ιταλικό Sky Sport, ο Αντριάνο Γκαλιάνι θέλει τον Μαντί Καμαρά στην Μόντσα, στην οποία να θυμίσουμε πως έχει αναλάβει καθήκοντα αθλητικού διευθυντή από τις αρχές του καλοκαιριού ο Φρανσουά Μοντεστό.

Παράλληλα, αναφορές στην Αγγλία και την Γαλλία φέρουν τον 25χρονο μέσο να απασχολεί έντονα την Νιούκαστλ, τη Λέστερ και τη Λιλ, ενώ ορισμένοι εξακολουθούν να εμπλέκουν και τη Μαρσέιγ.

Ο προερχόμενος από μυικό τραυματισμό, Μαντί Καμαρά, κρίθηκε ανέτοιμος από τον Κάρλος Κορμπεράν και έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ ήταν εκτός 20άδας και από τον αγώνα εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Πλέον, έχουμε μπει στο τελευταίο επταήμερο της θερινής μεταγραφικής περιόδου για τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (στην Ελλάδα οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 15 Σεπτεμβρίου), οπότε από μέρα σε μέρα αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις σχετικά με την παραχώρηση του κεντρικού χαφ από τη Γουινέα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΡΟΜΑ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΛΕΣΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ