ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Λουκεμπάκιο μένει για την ώρα στη Χέρτα, σύμφωνα με το Kicker

Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο στην αναμέτρηση της Χέρτα απέναντι στην Χόφενχαϊμ
Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο στην αναμέτρηση της Χέρτα απέναντι στην Χόφενχαϊμ 2019 AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Σύμφωνα με το Kicker, η Χέρτα δεν είναι διατεθειμένη την δεδομένη στιγμή να παραχωρήσει τον Ντόντι Λουκεμπάκιο, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση πλάγιου επιθετικού. Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο είναι μέσα στην πρώτη τριάδα των στόχων των ερυθρόλευκων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Kicker, ο 24χρονος Βέλγος εξτρέμ τη δεδομένη στιγμή παραμένει στη Χέρτα. Συμμετάσχει στην προετοιμασία της γερμανικής ομάδας έχοντας δείξει καλή εικόνα. Για την ώρα μάλιστα είναι η πρώτη επιλογή των Βερολινέζων για τα άκρα της επίθεσης.

Ο Μάρκο Ρίχτερ, ο οποίος διεγνώσθη με καρκίνο, την περασμένη Τρίτη πέρασε από χειρουργείο και πλέον η θεραπεία του συνεχίζεται. Επομένως, η Χέρτα δεν θέλει να χάσει κι άλλον ακραίο επιθετικό.

Επιπλέον, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Kicker, ο 24χρονος εξτρέμ προσφέρει λύσεις στον νέο προπονητή της γερμανικής ομάδας, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στα άκρα του 4-3-3, είτε μπροστά στο 4-4-2, έναν σχηματισμό που χρησιμοποιεί ο Σάντρο Σβαρτς.

Η Χέρτα απέκτησε το καλοκαίρι του 2019 τον Λουκεμπάκιο για 20 εκατομμύρια ευρώ στην Γουότφορντ. Την περσινή σεζόν δανείστηκε στην Βόλφσμπουργκ με 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, δύο γκολ και τρεις ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ