ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: "Ο Κουρμπέλης ήταν θετικός, προτιμά να παίζει παρά τα χρήματα", γράφουν οι Τούρκοι

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στο Ελλάδα - Ιρλανδία
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στο Ελλάδα - Ιρλανδία INTIME

Τουρκική ιστοσελίδα που ασχολείται με την επικαιρότητα της Τράμπζονσπορ καταπιάστηκε με το ζήτημα του Δημήτρη Κουρμπέλη που βρίσκεται προς αποχώρηση από τον σύλλογο και τον συνέδεσε με τον Ολυμπιακό.

Η ιστοσελίδα Trabzonx.com που ασχολείται με την επικαιρότητα της Τράμπζονσπορ δημοσίευσε ένα κείμενο σχετικά με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, επαναλαμβάνοντας παλαιότερα ρεπορτάζ που τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό.

Το τουρκικό ΜΜΕ εξηγεί ότι ο Έλληνας διεθνής μέσος δεν είναι ευχαριστημένος στην ομάδα της Τραπεζούντας λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής που είχε στο πρώτο μισό της σεζόν και στάθηκε σε προ ημερών δημοσιεύματα που τον ήθελαν να εξετάζει πρόταση από τους "ερυθρολεύκους".

"Γράφτηκε ότι ο Κουρμπέλης ήταν θετικός για την προσφορά που έλαβε από τον Ολυμπιακό, μια από τις σημαντικές ομάδες της χώρας, αφού για καιρό δεν αγωνιζόταν και συνήθως καθόταν στον πάγκο", αναφέρει το δημοσίευμα του Σαββάτου.

Καταλήγει δε τονίζοντας ότι "θέλει να απολαύσει το ποδόσφαιρο και να αγωνίζεται και το προτιμά από τα χρήματα. Ο Κουρμπέλης είναι βέβαιος ότι δεν έχει μέλλον στην Τράμπζονσπορ και ο σύλλογος επίσης χαιρετίζει την αποχώρησή του Έλληνα παίκτη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SUPER LIG ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ