ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Χόλσγκροουβ υπέγραψε στους ερυθρόλευκους, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Χόλσγκροουβ υπέγραψε στους ερυθρόλευκους, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα SapoDesporto, ο Σκοτσέζος κεντρικός μέσος, Τζόρνταν Χόλσγκροουβ φεύγει από την Πάσος Φερέιρα και κατευθύνεται στον Ολυμπιακό.

Το πρωί της Πέμπτης (20/7) η Record έγραψε πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του 23χρονου κεντρικού μέσου, Τζόρνταν Χόλσγκροουβ.

Η πορτογαλική ιστοσελίδα SapoDesporto πηγαίνει την υπόθεση ένα βήμα παραπάνω. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής αφήνει την Πάσος Φερέιρα, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2025 και έχει υπογράψει ήδη στους ερυθρόλευκους, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες.

Σημειώνεται πως ο 23χρονος Σκοτσέζος ανήκει στο δυναμικό της Πάσος Φερέιρα από το καλοκαίρι του 2022 (2 γκολ και 3 ασίστ πέρυσι σε 27 συμμετοχές), έχοντας μείνει ελεύθερος από την δεύτερη ομάδα της Θέλτα, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στις ακαδημίες της αγγλικής Ρέντινγκ και στην Ατλέτικο Μπαλεάρες.

Ο Χόλσγκροουβ αγωνίζεται κυρίως ως 8άρι, έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και πιο μπροστά, ενώ είναι και αριστεροπόδαρος. Επιπλέον, είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Σκωτίας. Συγκεκριμένα έχει μία εμφάνιση με την Κ17, επτά με την Κ19, πέντε με την Κ20 και άλλες πέντε με την Κ21.

Ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ εν δράσει:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ