ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ενδιαφέρεται για τον Χόλσγκροουβ, γράφει η Record

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ενδιαφέρεται για τον Χόλσγκροουβ, γράφει η Record
PRINT SCREEN

Την περίπτωση του Τζόρνταν Χόλσγκροουβ της Πάσος Φερέιρα παρακολουθεί ο Ολυμπιακός για την ενίσχυσή του στη μεσαία γραμμή, σύμφωνα με ρεπορτάζ της πορτογαλικής "Record".

Ο Ολυμπιακός έκανε τις δύο πρώτες κινήσεις του με την απόκτηση των Ιμπόρα και Κίνι, ωστόσο αναμένονται αρκετές ακόμη ενόψει της συνέχειας του θερινού μεταγραφικού παζαριού. Μία από αυτές ενδέχεται να αφορά τον Τζόρνταν Χόλσγκροουβ της Πάσος Φερέιρα, με την "Record" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωση του 23χρονου Σκωτσέζου κεντρικού μέσου.

Το ίδιο ρεπορτάζ υπογραμμίζει πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του για μία διετία ακόμη, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση που οι Πειραιώτες θελήσουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, θα χρειαστεί να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύεσων με τους Πορτογάλους για να ικανοποιήσουν τις οικονομικές τους αξιώσεις.

Σημειώνεται πως ο 23χρονος Σκωτσέζος ανήκει στο δυναμικό της Πάσος Φερέιρα από το καλοκαίρι του 2022 (2 γκολ και 3 ασίστ πέρυσι σε 27 συμμετοχές), έχοντας μείνει ελεύθερος από την δεύτερη ομάδα της Θέλτα, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στις ακαδημίες της αγγλικής Ρέντινγκ και στην Ατλέτικο Μπαλεάρες.

Ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ εν δράσει:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ