ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Νέα πρόταση για τον Μάρκος Αντρέ, δίνει περίπου 3 εκατ. ευρώ, γράφουν οι Ισπανοί

Ο Μάρκος Αντρέ
Ο Μάρκος Αντρέ PRINT SCREEN

Σύμφωνα με τη Relevo, ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα, βελτιωμένη πρόταση στη Βαλένθια για τον Μάρκος Αντρέ, η οποία ανέρχεται περίπου στα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Βαλένθια για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, Μάρκος Αντρέ.

Σύμφωνα με τη Relevo, οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν νέα, βελτιωμένη πρόταση στην ισπανική ομάδα, προσφέροντας περίπου 3 εκατ. ευρώ.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Βαλένθια μέχρι το καλοκαίρι του 2026, αλλά η τελευταία συζητάει την πιθανότητα δανεισμού του με υποχρεωτική οψιόν αγοράς ή ακόμα και την πώλησή του.

Προηγούμενα δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι η πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού, περιελάμβανε ετήσιο δανεισμό και οψιόν αγοράς 2.000.000, ενώ η Βαλένθια ζητάει 5.000.000 ευρώ.

Η ποδοσφαιρική πορεία του Αντρέ

Ο Μάρκος Αντρέ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Μπραγκαντίνο και συνέχισε στην Αραγκουαϊανα και στην Γκουαρατινγκουέτα.

Ήρθε στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2015 όπου εντάχθηκε στην δεύτερη ομάδα της Θέλτα. Αγωνίστηκε επίσης στην Λογκρονιές, στην Μιράντες και στην Βαγιαδολίδ, η οποία τον πούλησε πριν από δύο χρόνια -το καλοκαίρι του 2021- στη Βαλένθια αντί 8.500.000 ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ είχε την τελευταία σεζόν 17 συμμετοχές και ένα τέρμα παίζοντας κυρίως ως αλλαγή και πρόπερσι αγωνίστηκε σε 35 ματς έχοντας τρία γκολ και τρεις ασίστ.

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε τις δύο περιόδους του στη Βαλένθια, γι' αυτό και επιθυμεί την αλλαγή στέγης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ