ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Μια ανάσα από τον Ζοβάνε Καμπράλ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Μια ανάσα από τον Ζοβάνε Καμπράλ
PAULO NASCIMENTO/NURPHOTO VIA AFP

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να κάνει δικό του τον 25χρονο μεσοεπιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι, Ζοβάνε Καμπράλ, ο οποίος ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να προχωρήσει σε μια ακόμα μεταγραφή, καθώς είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Ζοβάνε Καμπράλ με τη μορφή δανεισμού.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και στο πρώτο μισό είχε παραχωρηθεί με δανεισμό από τη Σαλερνιτάνα. Με την ομάδα του Σαλέρνο, είχε στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν 14 συμμετοχές και απολογισμό δύο γκολ.

Αυτή τη στιγμή ο Καμπράλ είναι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την εθνική της χώρας του, η οποία αντιμετωπίζει στα προημιτελικά τη Νότια Αφρική.

Υπενθυμίζεται, ότι από τον Ολυμπιακό ισχυρίζονταν τις προηγούμενες μέρες πως ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές τους, με την απόκτηση των Ναβάρο, Μαρτίνς, Ορτα, Τσικίνιο, Κάρμο και Άμπι. Παρόλα αυτά, η διαφαινόμενος δανεισμός του Μπιέλ στην Αουγκσμπουργκ άνοιξε το δρόμο για την απόκτηση ενός ακόμη μεσοεπιθετικού.

Ο Ολυμπιακός δούλεψε και την περίπτωση του Κάρλες Πέρες για τη θέση των εξτρέμ, ωστόσο ο 25χρονος Ισπανός άσος, που πέρυσι είχε προπονητή τον Κάρλος Καρβαλιάλ στη Θέλτα, ξεκαθάρισε στους ερυθρόλευκους ότι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην Ισπανία. Αντίθετα, ο Καμπράλ δείχνει θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Άλλωστε, η περίπτωσή του έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν την ομάδα του Πειραιά και είναι ένας παίκτης που τον παρακολουθούν καιρό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ