ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Συζητάει με την Άουγκσμπουργκ για το δανεισμό του Μπιέλ

Ολυμπιακός: Συζητάει με την Άουγκσμπουργκ για το δανεισμό του Μπιέλ
INTIME SPORTS

Ο Πεπ Μπιελ είναι ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που πρωταγωνιστούν σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια τα τελευταία 24ωρα, με τους ερυθρόλευκους να συζητούν μάλιστα με την Άουγκσμπουργκ για την περίπτωση δανεισμού του.

Τα τελευταία 24ωρα επικρατεί ένας μεταγραφικός οργασμός στον Ολυμπιακό όσον αφορά σε ενδεχόμενες προσθήκες στο ρόστερ αλλά και παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών, με την ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ να έχει βάλει στο μάτι αρκετούς παίκτες από την ισπανική αγορά αλλά ταυτόχρονα να εξετάζει και περιπτώσεις αποδεσμεύσεων.

Οι Μαντί Καμαρά, Τζάκσον Πορόσο και Πεπ Μπιελ φαίνεται να είναι η τριάδα των ερυθρολεύκων που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα ομάδες του εξωτερικού, με τον τελευταίο να έχει μάλιστα "αναγκάσει" δύο τουρκικές ομάδες να χτυπήσουν την πόρτα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού για χάρη του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Ωστόσο δεν είναι οι μόνες που παίζουν μπάλα σε αυτό το μεταγραφικό μέτωπο, με τους Πειραιώτες να συζητούν πλέον και με την Άουγκσμπουργκ για το δανεισμό του Μπιελ, με την ομάδα της Bundesliga να βλέπει με καλό μάτι την προοπτική απόκτησής του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ