ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κρούση για τον Λούκας Ολάσα

Ο Λούκας Ολάσα
Ο Λούκας Ολάσα @ 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός έβαλε στο στόχαστρο του έναν ακόμη παίκτη από τη Βαγιαδολίδ και συγκεκριμένα τον Λούκας Ολάσα με τις πληροφορίες να θέλουν τους ερυθρόλευκους να έχουν κάνει πρόταση για την απόκτηση του.

Η μεταγραφή του Κένεντι από τη Βαγιαδολίδ δεν προχώρησε, αλλά ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει στο κάδρο άλλον έναν παίκτη από την ισπανική ομάδα και δη τον Λούκας Ολάσα. Πληροφορίες από την Ιβηρική θέλουν τον Αντόνιο Κορδόν και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχουν στα υπόψη τον Λατινοαμερικάνο αριστερό μπακ.

Ο Ολάσα είναι 29 ετών, Ουρουγουανός με κοινοτικό διαβατήριο (ισπανικό) και μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την αριστερή πλευρά. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη Βαγιαδολίδ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, αλλά υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του από ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Λατινοαμερικάνος αριστερός μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρίβερ Πλέιτ και έχει αγωνιστεί επίσης στην Ατλέτικο Παραναένσε, στην Ταγέρες, στην Ντανούμπιο, στην Μπόκα Τζούνιορς, στην Θέλτα, στην Έλτσε, με τελευταίο σταθμό την Βαγιαδολίδ. Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής είχε 23 συμμετοχές και μία ασίστ την περασμένη σεζόν και αξία του ανέρχεται στα 2.500.000 ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ